facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Närhälsan

Närhälsan
Address: Rurik Holms väg 10A, 448 30 Floda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 010-435 93 00
City: Floda
Zip Code: 448 30



related searches: Närhälsan Biskopsgården, Närhälsan Lerum, Närhälsan Backa, Närhälsan Skövde, Närhälsan Masthugget, Närhälsan Borås, Närhälsan Gibraltargatan, Närhälsan app
Similar places near
Emring Thaimassage Emring Thaimassage 906 meter Prisvärd och väl utförd massage med både thaimassage och oljemassage. Skönt!
Reviews
Bra i vissa fall men tid går inte att boka. Då känner man sig väldigt utsatt som sjuk.
Hela familjen har fått bra stöd under de 23 år vi bott i Floda. Våra stora och små krämpor har alltid ombesörjts på ett fint sätt. Vi förvånades över skillnaden när vi flyttade från Göteborg, och den positiva upplevelsen har inte minskat.
Borde inte ens få en stjärna. Flera gånger har det hänt att man man ringt och vårdcentralen ska ringa tillbaka men dom ringer aldrig. Man kan inte placera sig i kö och vänta tills någon svarar heller. Endast att dom ringer till dig. Ringer för att boka en tid för att det faktiskt behövs. Förstår att akuten är fullsatt jämt när inte en simpel vårdcentral kan sköta sitt jobb. Otroligt dåligt. Lägg ner anläggningen den utför ju ändå inga jobb.
Blev väldigr arg och besviken ,när jag kom på eran dropp in tid med min stukade for som jag fortfarande har ont i och vill bli sjukskriven. Får träffa en sköterska som nekar mig hjälp bara för jag inte är listad hos dom. Vilket är förbjudet att göra. Det spelar ingen roll vad man är listad man har rätt att få hjälp på vilken vårdcentral man vill och får ej bli nekad hjälp! Så istället nu får jag ta ersättnings bussar till Alingsås med min onda fot och gå till lasarettet. Snälla läs på vad vården har för lagar och regler!!!! Ringde sedan upp för att fråga varför dom nekar mig hjälp jag har rätt till ,får prata med en väldigt otrevlig kvinna som säger att om jag inte stödjer dom,har sod rätt och neka mig, fick åxå som råd att ringa en så kallad kryapp istället vilket jag förklara att det kan man inte göra med fysiska skador som behöver undersökas..
Håller dessvärre med föregående recensioner... Jag och sambon åkte in med vad vi trodde var starka biverkningar av blodtrycksmedicin. Då han varit där bara någon vecka innan och fick receptet, var det lämpligt att åka tillbaka. Väl i kassan var det kalla handen med en gång och han fick frågan något förnedrande; "Du tror inte att du börjar bli förkyld" varpå ytterligare en mycket otrevlig man dyker upp i bakgrunden och noga påpekar att det minsann inte finns några tider den dagen och att vi fick åka hem eller ringa 1177 trodde inte det var sant. Jag fick iaf sagt att vi trodde att det var starka biverkningar av medicinen som var utskriven där, och undrade om det fanns någon akut i närheten vi bor ej i Floda och då började damen i kassan trolla fram en tid. Jag har full förståelse för att det inte finns tider så med en gång, men bemötandet var iskallt. Läkaren som vi sedan fick träffa, upplevde jag inte lyssnade på vår förklaring heller och vi fick åka hem med samma tabletter. Riktigt illa, och väl nu på en annan vårdcentral fick han den hjälp han behövde. Hoppas att nu behandlar efterkommande patienter bättre.
Alldeles för lång väntetid för att få komma till en läkare. Stor omsättning på läkare och väldigt få. Hade varit önskvärt om någon öppnade en privat läkarmottagning i Floda.
Helt klart en vårdcentral man bör undvika. Dem har inget intresse av att hjälpa en, och när man väl får träffa en läkare så talar dem inte svenska och förstår inte vad man säger. Spelar ingen roll hur duktig en läkare är om dem inte talar språket och kan kommunicera med patienten.
Är helt beroende på vem man får träffa, Läkare Linda Petersson är helt underbar, kunnig och mån om att se till att man får rätt vård. Sjuksköterskan Patrik är också en mycket frisk fläkt inom vården, väldigt hjälpsam, alltid otroligt trevlig och mån om patienterna. Hade gett dem 5 stjärnor om de bara var de som arbetat där.
Otroligt missnöjd! Har flertalet gånger sökt min läkare per telefon via receptionen och blivit lovad att bli uppringd en viss tidpunkt och dag - men inte blivit det. Tack vare detta har bland annat sjukskrivningsintyg inte blivit gjorda vilket har gett mig stora problem på flera plan. När jag tillslut blivit uppringd av min läkare fick jag höra att saker och ting inte är "Läkarens fel eller problem" & att "Du som patient borde reagerat och ringt ännu mer/ oftare, så det är ditt problem". Att tillägga är att den här härvan fortfarande inte är löst, då jag fortfarande inte blivit uppringd - trots att senaste löftet var att jag skulle bli uppringd i fredags alt. senast måndagsförmiddag 3 dagar sedan. Riktigt dåligt! Kan man välja en annan vårdcentral - gör det!
Har fått någon form av allergi och ringde idag för att boka tid för att se vad det är jag är allergisk mot. hon på vc som jag pratade med rekommenderade att jag skulle prata med någon läkare via kry som om dom kan göra pricktester. sa då att min bank inte tillåter bank id och därav kan jag ej använda mig av kry, hennes svar var då att jag skulle byta bank. helt ointresserad av att hjälpa. totalt jävla värdelösa på alla sätt och vis.
Comment on this business

Directions to Närhälsan with public transportation


Garverivägen 120 meters
533
537
Floda station 140 meters
531
533
537
BUSS
Västtågen

to add Närhälsan map to your website;