facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Närhälsan

Address: Almåsgången 7, 43736 Lindome
Phone: 010-473 31 40
City: Lindome
Zip Code: 43736



related searches: Närhälsan Biskopsgården, Närhälsan Lerum, Närhälsan Borås, Närhälsan Masthugget, Närhälsan app, Närhälsan Älvängen, Närhälsan Falköping, Närhälsan logga in
Reviews
Okunnig och nonchalant personal som svarar i telefon. Ger fel råd och information och man får aldrig träffa en läkare. Sköterskan som jag pratade med via telefon ställde diagnosen virusinfektion,när sökte hos en annan vårdgivare så hade jag en rejäl lunginflammation. Hos dom går alla sjukdomar och besvär att lösa genom att ta Alvedon hemma. Vill inte ens ge en stjärna
Fruktansvärt dålig vc! Har varit sjukskriven i 9 år och har på egen hand lyckats få en heltidsanställning. Har en långvarig smärtproblematik och har aldrig fått hjälp med det. Har både ringt och skickat medd till dem. Önskar bara stöd från någon, vill ju inte bli sjukskriven igen?!
Ringer och försöker boka tid, pga att jag inte är listad där får jag ingen hjälp. Då frågade jag tar ni inte imot folk som inte är listade hos er, svaret jag får är ”jo men lite mer akuta så som bröstsmärtor”…är det ett skämt eller? Gäller inte patientlagen hos er?
Under mina tjugo år jag bott i Lindome så har denna vårdcentralen bara dalat nerför. Nu är det sista stråt i stacken dragen. Personen vid ingången gjorde knappast sitt jobb då hon lät folk gå före och gjorde inget extra jobb för att lösa kösystems problemet som uppstått efter 2 minuter öppen tid. Inget trevligt bemötande heller för den delen av henne då hon knappast orkade öppna den låsta dörren in. När man väl kom in, blev man inte här heller trevligt bemött. Dörren lämnades öppen så att alla i väntrummet inte bara kunde lyssna men även kolla på. En omstrukturering måste ske akut på denna vårdcentralen då det är under all kritik. Så som det ser ut nu är denna vårdcentral på en tågresa ner i havets djupaste delar. Det är trots allt våra skattepengar som brinner inne.
Dit är det ju ingen mening att vända sig , har ju inga tider. Hänvisas till akuten i Åby .....nu förstår jag varför det är kaos på akutmottagningar med öroninflammationer m.m .
Fungerande vårdcentral, har mött engagerad och kunnig personal och har inga negativa erfarenheter. Primärvården är hårt pressad och att det finns väntetider är inte konstigt. De står ute i alla väder för att ordna covidsjälvtest och sköter pandemirestriktionerna. Tack för det!
Snabb och proffsig hjälp de sista gångerna jag varit här. Tack!
Jag har en bra läkare,men här finns ett par som jobbar här.. som är misstänksamma och frågar om man har varit hos någon annan läkare eftersom dom inte får fram mina medeciner på datan. När min läkare inte är där.Jag har anmält en läkare som gav bytte ut medeciner vilket som kunde gå helt galet innan AT - läkarens handledare,fick ta över.... info av mig helt felaktig av mig...men han är inte riktig läkare jag gjorde en anmälan, men orkade gå vidare...Och det står ju inte i journalen vad läkarn har sagt...bara fel medeciner ...
Var där för att göra självtest för Covid-19. Personalen verkade inte ha någon koll alls, kan nu inte registrera provet då batchen med prover inte ankomstregistrerats av vårdcentralen. Förklarade för dom när jag lämnade provet att jag inte kunde registrera det pga att det inte var aktiverat men dom hade inget svar på det.
Jag träffade, läkare i lindome När hälsan och redan han varnade att detta besök gäller bara foten och inget annat.Han lyssnade inte att det var kraftig inflammation. I båda fötterna. Han tittade bara ena fot ,struntade titta andra. Han talade om inlägg och avlastning. Han vill inte skriva någon sjukgymnast träning . Han titta inte blod cirkulationeller känsel.Han frågade inte eller bry inte om mina diabetes fötter och fotvård. Han förklarade att det var allt och inget mer idag. Han vägrade diskutera något annat.Och sagt att då få du boka en ny tid. Detta hände på När Hälsan Lindome idag 9november 2018. Läkare är någon mycket uppkäftig, lyssnar inte. Att inte få vård som det ska bli man besviken. Han trodde att endast inlägg och medicin var vård. Han sagt att det tar flera månader att bli bättre. Vilket svar? Och behandling Svensk sjukligt vård katastrof hoppas inte andra bemöter det här
Comment on this business

Directions to Närhälsan with public transportation


Lindome centrum 90 meters
735
760
761
762
763
Annebergsvägen 290 meters
735
760
762
763

to add Närhälsan map to your website;