facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Närhälsan

Address: Gästgivarevägen 8, 517 36 Bollebygd
Phone: 010-441 61 00
City: Bollebygd
Zip Code: 517 36



related searches: Närhälsan Borås, Närhälsan Lerum, Närhälsan Ulricehamn, Närhälsan Masthugget, Närhälsan Skövde, Närhälsan Älvängen, Närhälsan Kungshöjd, Närhälsan Gibraltargatan
Similar places near
Bollebygd Vårdcentral Bollebygd Vårdcentral 23 meter Mycket bra service och trevlig personal. Man får hjälp snabbt.
Reviews
Återkommande otrevligt och dåligt bemötande vid tidsbokning via telefon. Istället för att ställa öppna frågor och lyssna, ställs slutna frågor som flera gånger är ifrågasättande. Detta skrivs efter flera års erfarenhet och kontakt med olika personer. Bemötande på plats - av läkare, arbetsterapeut, BVC—sköterska och sjuksköterska har varit bra till jättebra. Tyvärr är den första kontakten viktig varpå helhetsbetyget blir lågt.
De är duktiga på akuta problem såsom urinvägsinfektion osv. Men tyvärr inte alls kunniga på klimaterie besvär. Har varit i kontakt med två av de manliga och de hänvisar till gamla skrönor om faror som inte stämmer och är inte uppdaterade på det senaste rönen. Så vänd dig INTE till dem om du har sådana besvär. De följer heller inte rekommendationer som är dvs man ska följa patients kroppsliga upplevelser. De erbjöd lyckopiller - istället för hormoner. Så dåligt.
Patient intresserade läkare, sjukgymnaster, labb uskor mm. Rekommenderar denna mottagning.
Ringde på morgonen 13/7 och fick tid på förmiddagen, trevligt telefonsamtal. I entrén möts jag av ett välkomnande som är något utöver det vanliga, vilket gör gott i hjärtat. Läkare Marie Heidahl tar hand om mig på ett helt fantastiskt sätt. Hela kedjan från telefon, entrén, receptionen, läkarhjälp, så bra och proffsig, kan bara säga tusen tack!
Mycket bra service och trevlig personal. Man får hjälp snabbt.
Inte första gången det händer. Blir uppringd och upplever att personen som ringer gör något annat samtidigt. Förklarar mitt problem så gott jag kan och får samma mummelsvar tre gånger. Ipren är ju inflammationshämande. "Det gick vi igenom första gången det nämdes". "Det hjälper inte i mitt fall". Ulla arbetsterapeuten är väldigt bra och vissa läkare men dom stannar tyvärr inte så länge.
Gick snabbt och smidigt, stod personal redo på utsidan för covid 19 test som höll koll väl inne gick mitt ärende väldigt smidigt så är super nöjd
Sämsta bemötandet någonsin idag på närhälsan. Blir till att byta vårdcentral
Tycker det fungerar bra. Inget direkt att klaga på och gott mottagande.
Trevligt bemötande av personal innan insläpp. Receptionist likaså. Sjuksköterska profesionell.
Comment on this business

to add Närhälsan map to your website;