facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Närhälsan

Address: Västra Drottningvägen 11vån 1, 522 30 Tidaholm
Phone: +4650218080
City: Tidaholm
Zip Code: 522 30



related searches: Närhälsan Borås, Närhälsan Lerum, Närhälsan Ulricehamn, Närhälsan Masthugget, Närhälsan Älvängen, Närhälsan Gibraltargatan, Närhälsan Skövde, Närhälsan Kungälv
Similar places near
Närhälsan Närhälsan 458 meter Ett skämt till vårdcentral det tog dom över 14 dagar att skicka en remiss och att jag...
LloydsApotek LloydsApotek 460 meter Bra sortiment. Trevlig personal, förutom chefen. Hon verkar dessvärre lida av kronisk...
Oasen spa & friskvård/Hälsokraft Oasen spa & friskvård/Hälsokraft 789 meter Översatt av Google Jag går till Oasen Dagspa var 4-5 vecka för att få mina ben behand...
Maudan Akupunktur Maudan Akupunktur 854 meter Tack Maud för att du har hjälpt mig att bli frisk från min yrsel
Paradise Rehab Paradise Rehab 7 km Friskvård för Häst & Människa
Reviews
Totalt kass !!! Den chefen som sköter det stället skulle jag inte ens låta ansvara för mina sopor !!! Vill man få en tid inbokad där så ska man nog passa på boka en tid på kyrkogården innan för sämre service får man nog leta efter !!
Ett skämt till vårdcentral det tog dom över 14 dagar att skicka en remiss och att jag skulle boka tid efter 5 försök olika dagar så har jag ej ännu fått en tid samt idag den 4/11 skulle dom ringa upp kl 08.24 väntar fortfarande MEN byter vårdcentral NU.
Helt värdelöst, jag är 19 år och ingen lyssnar på mig utan min mamma va tvungen att ringa för att de skulle förstå allvaret. Respektlöst och patetiskt. Ska min mamma behöva ringa när jag är 35 för att dem ska fatta då också?
Vill du träffa "läkare" som knappt förstår två ord svenska så är detta ett ypperligt val av vårdcentral. Hur såhär grava språkbrister kan få existera inom vården är för mig helt ofattbart, det finns inte en chans att de som jag fick träffa där har betyg i grundläggande svenska.
Alltid blivit bra bemött och fått god hjälp både vid rådgivning på telefon och vid besök.
Närhälsan i Tidaholm är under all kritik o borde granskas. Har aldrig tidigare varit med om en sån dålig service! Mycket svårt att få tid o när man väl få tfn tid så ringer inte läkaren upp. Läkaren skyller på sjuksköterskor o sjuksköterskor på läkare. Sen en del andra saker.
Beror på vem som man får prata med både när det gäller receptförnyelse och tidsbokning. Jag har nästan alltid blivit vänligt bemött. En läkare Ingemar Hörnfeldt är trevlig och kunnig. Kanske har jag haft en jäkla tur .
Lång kö för Covid-19 prov. Är det rimligt att det är drop-in 30 min ? Man väntar och hinner inte så han måste komma dagen efter och igen samma sak? vilken stratige är det? Otillgänglighet för tjänster !!
Under all kritik! Otrevligt, oproffisionellt och dåligt bemötande särskilt när man ringer! En av de gånger jag besökt vårdcentralen satt läkaren och gungade på stolen, lunchens rester stod kvar på skrivbordet och läkaren satt och kollade på Wikipedia på mina symptom när jag satt brevid och pratade med honom.. Skrämmande!!! Rekommenderar verkligen inte den här vårdcentralen!
Jag har tidigare varit väldigt missnöjd med vårdcentralen i Tidaholm men jag är väldigt nöjd med webbokningssystemet för vaccinationer. Jag bokade vaccinationer för hela familjen på fyra personer. Kom dit och betalade och väntade bara en minut innan vi blev emottagna av en väldigt trevlig och bra sjuksköterska. Det fanns en läkare på plats direkt tillgänglig som sjuksköterskan konsulterade ett långvarigt vaccinationsspannmed. Väldigt nöjd efter dagens erfarenhet.
Comment on this business

to add Närhälsan map to your website;