facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Närhälsan

Närhälsan
Address: Allégatan 46, 534 32 Vara
Phone: 0512-78 60 32
City: Vara
Zip Code: 534 32


Similar places near
Kronans Apotek Kronans Apotek 0 meter Väldigt trevligt bemötande fick min covid-19 vaccin där
Närhälsan Närhälsan 332 meter Är inte ens värda 1 stjärna. En mer värdelös vård går nog inte att hitta i det här la...
Apoteket Vara Apoteket Vara 867 meter Bra bemötande samt aldrig för många kunder...
Annicas Healing Annicas Healing 873 meter Skön massage med olika inriktningar. Avslappnande miljö. Omvårdnade massör
Yvonnes Alternativbehandling Yvonnes Alternativbehandling 898 meter Jag arbetar med Traditionell Kinesisk Medicin som är en säker och trygg behandling. I...
Naprapat Ove Carlsson Naprapat Ove Carlsson 926 meter Jag använder mig av ultraljudsdiagnostik för säkrare diagnoser. Istället för cortiso...
Varacoachen - att leva här och nu Varacoachen - att leva här och nu 1 km F-skattsedel finns. Att verka för hälsa och utveckling. Företag, privatpersoner, före...
LjusStrimman LjusStrimman 3 km Jag arbetar med helande energier som balanserar den eteriska och fysiska kroppen och ...
Reviews
Är inte ens värda 1 stjärna. En mer värdelös vård går nog inte att hitta i det här landet. Man blir inte trodd och många av läkarna är extremt nonchalanta, svåra att förstå och göra sig förstådd till pga extremt bristande språk.Bottenskrapet av landets läkare.
Både bra och dåligt. Vissa sköterskor kan vara snorkiga. Hade en bra läkare men vet inte ens vem min läkare är idag. Bett om tid för ett par saker men har inte hört något alls på över en månad.
Läkare som ej lyssnar på vad man säger och tillslut använde jag en app istället och fick den hjälp jag behövde, dessutom en läkare som faktiskt lyssnade. Vara VC får allt tänka om. Rekommenderar inte Vara vårdcentral
Hade helst inte velat ge en enda stjärna! Vara vårdcentral är den sämsta vårdcentral jag varit på! Blev väldigt otrevligt bemött av en "läkare"! Blev ej trodd på, han lyssnade inte till mina besvär. Om ni är i behov av vård gå inte till Vara vårdcentral! Åk direkt till kyrkogården!
Läkare utan kompetens, läkare som ej bryr sig och som ej lyssnar. Personerna i kassan, kurator och i labbet pratat svenska. Resten av läkarna går det knappt att förstå, och har vid flera olika tillfällen, med flera olika läkare, behövt prata engelska. Absolut sämsta vårdcentralen jag besökt, och är en stor anledning till varför man funderar på att flytta.
Ringde om råd ang vaccination men blev bemött med snäsighet och nonchalans och detta är inte första gången man blir bemött på detta sättet.... tyvärr. Jag undrar hur dessa människor kan få sitta i telefon och vara rösten utåt. Vet inte vad som hänt med vården, tycker att den generellt har blivit så himla dålig.
Nu är det 2020 och inte har de fått tag i en bra talande svenska. Bara undra hur har ni tänkt att de som är hörselskadade ska kunna höra vad läkaren säjer då man får upprepa flera ggr va förstår inte vad som säj. Ändå.så sa man till att vara hörselskadade. Och sen så förstod inte läkaren vad ja sa. Så trött på detta upprepande och trodde att det skulle bli ändring i eran vårdcentral Året är nu 2020 fram mer förstålse och empati lyssna vad man säjer.
Bra bemötande från administrativ personal både via telefon och på plats. Bra och trevligt bemötande även av vårdpersonalen. Korta väntetider vid bokning via telefon.
Har fått diabetes 2 och behöver mer insulinpenna. Begär nytt recept och någon läkare på Vara vårdcentral skriver ut något helt annat? Tvungen söka nytt recept på Netdoktor 24 och får betala 100:- pga att läkare på vårdcentralen inte sköter sitt arbete....mycket besviken.
Har aldrig varit med om sämre vårdcentral, hur i hela friden ska man kunna förstå dessa värdelösa läkare som inte kan svenska eller tar patienterna på allvar. Vi betalar så jäkla mycket i skatt men vad får man för det...
Comment on this business

to add Närhälsan map to your website;