facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Näringslivsenheten Laholms kommun

Näringslivsenheten Laholms kommun

About

Näringslivsenheten i Laholm är en kommunal verksamhet med syfte att understödja och stimulera näringslivet i Laholms kommun.

Story

Välkommen till Näringslivsenheten Laholms Facebook-sida, en sida för dig som driver företag i kommunen eller är nyfiken på näringslivet här i Laholm.
Med denna Facebooksida vill vi hålla kontakt med dig som har företag här, eller som skulle vilja etablera sig här.
Här kommer du kunna läsa om aktuella nyheter och information från näringslivsenheten, om vår service och våra tjänster. Men även om annat såsom föreläsningar, företagsträffar och andra näringslivsaktörers tjänster som vi tror kan vara av intresse för dig som företagare.

De sidor vi gillar är offentliga aktörer och projekt med näringslivsanknytning. Vi vill gärna ha en dialog, så tveka inte att skriva i vår logg, kommentera och ge feedback, men reklam för enskilda företag och produkter som företagare skriver i vår logg kommer vi att plocka bort.

Laholm ska vara en attraktiv livsplats med tydligt fokus på utveckling och tillväxt som främjar befolkningsökning och näringslivsutveckling på ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart sätt.
En ökad befolkning och sysselsättning leder till bättre livskvalitet i kommunen, till ökad skattekraft, mer arbetskraft till näringslivet, ökad mångfald och en mer dynamisk kommun
Beskrivning
Med över 3000 företag och en 6:e plats på Svenskt Näringslivs företagsranking så vågar vi påstå att vi är en bra kommun att driva företag i. Med en politisk vilja som kännetecknas av att det ska vara enkelt att driva företag i Laholm, inte minst vad gäller kontakten med kommunens politiker och tjänstemän, arbetar vi aktivt för att förbättra vår service till er och stimulera företagsamheten.

Ansvar för sidan:
Laholms kommuns näringslivsenhet.
Vi försöker svara så snabbt som möjligt på dina frågor under våra ordinarie arbetstider på vardagar.

Näringslivsenheten består av:
Fredrik Swärdh, näringslivschef [email protected]
Mats Franzén, näringslivsutvecklare mats.franzé[email protected]
Anna-Lena Karlsson, kommunikatör [email protected]

Address: Skottegränd 3, 312 31 Laholm
Phone: 0430-150 00
City: Laholm
Zip Code: 312 31


Similar places near
Räddningstjänsten Laholm Räddningstjänsten Laholm 126 meter En välskött räddningstjänst med god kamratskap. Om man behöver hjälp så får man det a...
Laholms Tennisklubb Laholms Tennisklubb 456 meter Välkommen till Laholms Tennisklubbs officiella Facebooksida!
Laholm utan gränser Laholm utan gränser 1 km Integration och kultur
Familjecentralen i Laholm, Södra Stenbrogatan 5 Familjecentralen i Laholm, Södra Stenbrogata... 1 km Familjecentralen i Laholm är en mötesplats för blivande föräldrar och barnfamiljer, i...
Kultur & Nöje i Laholm Kultur & Nöje i Laholm 1 km På Kultur & Nöje i Laholms facebooksida hittar du information om kulturevenemang som...
Veinge MCK Veinge MCK 6 km Fin anläggning. Rekommenderas varmt
Comment on this business

to add Näringslivsenheten Laholms kommun map to your website;