facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Näs Gård - Näs Ladugård

Näs Gård - Näs Ladugård

About

Näs Gård - Näs Ladugård.

Story

Näs Ladugård är en lokal för konserter och eventuemang som bröllop, utställning och kulturverksamhet i på Näs Gård i Mullsjö.



"Näs Herrgård har en rustik och lantlig festlokal för bröllop och event i gårdens lada. Näs, med sitt unika porthus och vackra trädgård ligger vid Nässjön. Välkomna att kontakta oss för mer information om att hyra vår lada!"
Address: Bjurbäck, Mullsjö, 56592 Mullsjö
Phone: 3180727
City: Mullsjö
Zip Code: 56592


Similar places near
Ryfors GK Banan Ryfors GK Banan 6 km Trevlig och fin bana ondulerade greener mycket upp och ner
Reviews
Fin, rustik, ladugårdskänsla med bra parkeringsmöjligheter. Självklart tillgång till rinnande vatten och elektricitet. Godkända vägar fram till herrgården, Använd inte apple's kartor för att komma fram, då kommer man till fel sida av sjön.
Väldigt fin festlokal - va där på bröllopsfest. Enkelt men väldigt charmigt/ lantligt, med stor potential för olika användningsområden och med många möjligheter för dekoration och utsmyckning. Uppdelad i två sektioner kan man säga, så tv-överföring behövdes men det va ju perfekt i corona tider. Dock är ena ytan så pass stor så under normala förhållanden hade man inte behövt dela upp sig. Stor gräsyta/ grus utanför för parkering. Toaletterna väldigt enkla men passar in på nåt sätt i stilen. Dessa pajade dock under festen så hade säkert behövt ses över, men 3h senare va dem i drift igen, så ingen tog skada av det, tillfälliga toaletter längre bort kunde nyttjas. I det stora hela väldigt gott intryck av både omgivning och atmosfären på plats. Fem stjärnor hade nog utdelats om taket på byggnaden hade varit i bättre skick - det påverkar ju exteriören och intrycket på byggnaden i stort när man anländer och är bland det första man ser.
Näs herrgård vid Nässjön smultron stället med fina vandringsleder och Tidan i fantastisk natur
Vackert och fin led. Bra uppmärkt. Privatägd gård där det står vad de har på gården ankor, hundar osv., svårt att uppskatta dock om de tillåter att en kommer in och kikar på porten eller om de vill att en respekterar att det är en privatpersons mark brukar ha evenemang på platsen som jag förstår men för allmänheten?
Vi hyrde det stora huset till höger om mangårdsbyggnaden. Ett stort härligt hus där vi lätt fick plats 10-12 personer. Vi firade jul och kök och köksutrustning fungerade utmärkt. Det var härligt med kakelugn och spisar i alla rum. En liten nackdel att bara TV4 fungerade just när det var jul. Fina omgivningar med sjön, naturreservatet på gångavstånd och underbara Ryfors gammelskog och bruk.
Otroligt vackert nu när vitsipporna blommar för fullt!
Fantastiskt mycket vackert.
Hade vårt bröllop här. Mycket nöjda
Kallt men härligt bröllop.
Mycket trevlig omgivning.
Comment on this business

to add Näs Gård - Näs Ladugård map to your website;