facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nääs Konsthantverk

Address: Nääs Slott, 448 92 Floda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: +46 (0) 302 300 08
City: Floda
Zip Code: 448 92



related searches: Nääs Slott, Garveriet Floda
Similar places near
Nääs Konsthantverk Nääs Konsthantverk 8 meter Trevlig personal, god fika och fin utsikt
A.Bjaaland Photography A.Bjaaland Photography 137 km Hejhopp! Jag driver detta företag sedan 2012 och har en examen från Fotoskolan Götebo...
Reviews
Jätte mysigt kafé med goda bakverk. Underbart läge precis vid vattnet. Perfekt ställe att rasta på efter en promenad med hundarna.
Trevlig personal, god fika och fin utsikt
Nääs slott är värt att gå en rundtur på. Ett modernt slott som har mycket godbitar att erbjuda!
Perfekt om man har ett äldre hus! Dem har gammeldagsa beslag, kemikalier och annat som hör till! Plus tekniker hur man gör.
Varierande konstutställningar, gott fika Klingglass under säsongen
Bra och anrika gamla fabriker som restaureras till hotell. Utställninglokaler, butiker mm. Trevlig höstmarknad.
Otroligt dryg kvinna bakom kassan, ingen trevlig känsla alls. Bakelserna dem erbjöd såg ut att vara från veckan innan. MVH Robert
Har tyvärr inte varit in och tittat än, däremot har jag spanat in omgivningen som är fantastisk med sina otaliga möjligheter till aktiviteter. Vill man bara njuta av en underbar natur så är det ett suveränt ställe.
Trevlig gallerie och fikaställe. Vacker plats.
Drivs främst av en konstförening som försöker överleva och visa sina alster och få sålt några av dom. Blev sen populärt av mc:burna, för konstföreningen var dom enda som välkommnade o upplät en yta till dom efter dom blev bortförda eller inte välkommna på andra ställen. Sen har det vuxit till spontana måndagsträffar på sommaren, där du kan få se upp till ca: 200st fordon av olika slag o ålder, bil, mc, traktorer m.m. Har själv under mina sju års besök varit med att ett flygplan flygit över och landat på sjön och lagt till vid stranden och pilot, passagerarna gått o fikat. Har varit med om musik uppträdande också. Allt detta brukar museer ta betalt för och här får du det gratis, kan t.o.m få en historia berättad om fordonet av ägaren om du frågar. Fikat kostar en del, dom kör med faretrade o lokalt producerat och försöker hjälpa små producenter. Dom har själv löst problemet med köerna o väntetiden, så på måndagar har dom fika försäljning på utsidan också vilket kortar köerna o väntetiderna! PERFEKT! Det finns bord o stolar utställda på framsidan och gaveln men det finns sittplatser på baksidan huset i "rotrundan" också, missas ofta. Kan man så finns det möjlighet att låna filt och sitta i gräset fina dagar. Det finns gott om yta att ströva i om man vill det o Nääs slott är på gångavstånd, Öijared golfklubb ligger i närheten om man fortsätter vägen fram! Finns en p-automat på grusplanen vid Mulle Meck huset, men aldrig sett någon betala. Du kan parkera på åkern! att dom tar avgift för att stå på åkern har jag inte hört talas om, men jag har inte varit där sen förra sommaren. Själv har jag inte betalat på måndagar. Är det så att dom tar avgift så kör vägen fram till Nääs slott eller ridklubben och i värsta fall till parkeringen för vandringslederna, vill minnas att dom är avgiftsfria och ta en skön promenad tillbaks! Verkligen värt ett besök och gör det gärna på måndagar!!
Comment on this business

to add Nääs Konsthantverk map to your website;