facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nässjö Bangolfklubb

Nässjö Bangolfklubb
Address: Stadsparken, Nässjö
City: Nässjö


Reviews
Väldigt mysig och mycket för barn att underhålla sig med
Vacker park ,synd att vi svenskar som bekostat detta inte våga gå där kvällstid
Stor och fin park med bra gräsytor och bänkar. Många olika lekställningar och gungor som bjuder in och uppmanar barnen till lek. Men lite dåligt med parkeringar i direkt anslutning till parken, därav 4 av 5.
Här har komunen lyckats göra fint och mycket bra lekplats för barnen. Fint på hösten när löven ger ifrån sig sitt fyrverkeri av färger.
Trevlig plats för hela familjen att umgås i nära till lekplats ,resturang , minigolf och ett rikt fågelliv eller bara sitta och se ut över ingsbergssjön
Mycket trevligt att strosa runt i Stadsparken som verkar mycket välskött. Sommarens blomprakt bedårande och barnens skratt i lekparken är glädjande. Minigolfen lockar till spel och att njuta av en glass sittande på en bänk är underbart. Blicken över Ingsbergssjön mot husen är grandios när himlen är blå och solen lyser upp husen.
Väldigt trevlig och mysig! Bra för barn i olika åldrar då lekplatsen är ganska anpassad för både små och lite större. Älskar att det är ganska öppet så jag lätt kan hålla koll på barnen. Härlig utsikt och lätt att ta sig till både med bil och från stationen. Kan dock vara svårt att få parkering utmed gatan. Men jag åker ibland med mina 2 små barn från Tranås och då tar jag oftast tåget för det går snabbare och är trevligare både för mig och barnen.
Hej det var.Mycket folk under balen fina klänningar hade tjejerna på sig o sina pojkvänner.
Dåligt att man inte har ett riktigt kondis som står för brödet. Kommunen ska tydligen tjäna kosing på detta istället för att få pr och ett trevligt intryck eftersom det är mycket folk där.
Bra lekpark för barnen och trevlig sjö i city att promenera runt.
Comment on this business

to add Nässjö Bangolfklubb map to your website;