facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Näsudden

Address: Värnamo
City: Värnamo


Similar places near
Prostsjön Prostsjön 5 km Vacker plats men badet avstängt.
Reviews
Bra med många strandplatser för gå ut samt bryggor även handikapps gångar ut i vattnet. Lite långgrunt på ena sidan av udden o bryggor m lite djup på andra. Grillplatser/ lekplatser/ vyer som är wow. Toppen för sup ect. Fiske kort löses på Kommunens hemsida digitalt Allt förutom cafe så medtag eget.
Fin badplats men tråkigt att det inte finns någonstans där du kan ha med dig hunden. : Varför inte göra en avskild del tillgänglig för de som har med sig sin pälskling?
Fantastiskt plats för översättning. Fins även toalet 24tim :
Bästa badplatsen runt Värnamo
Gick inte bada det pga dåligt vatten och så är både omklädningsrum och toa borttaget. Rent uruselt av värnamo kommun att inteverstera ,rustaupp och göra i ordnig en så fin badplats. Var mkt bättre förr där.
Stor, fin parkering. Fin badplats med handikappramp och rutschbana, några bänkar och bord för fika. Lummigt och grönt
Välskött badplats! Det finns gott om både parkeringsplatser och gräsytor att ligga på. Det finns många papperskorgar och flera eldplatser för den grillsugna. Det finns två toaletter men tyvärr var kiosken stängd. På ena sidan är det lite mer långgrunt och barnvänligt. På motsatt sida av gräsytan finns det hopptorn och hör är det lite djupare vatten.
Underbar oas med bra bad. Särskild plats för små barn med brygga. Särskild plats med brygga, hopptorn på djupt vatten. Bra parkering för bilar.
Hade fått fler stjärnor om det åtminstone fanns ett skjul att byta om i. Inte alla vill byta om bland alla som badar här.
Hindsen är en sk källsjö som har mycket friskt och klart vatten.
Comment on this business

to add Näsudden map to your website;