facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nättraby Bil & Bilvård

About

Vi hjälper dig med Service, Reperationer, Felsökning. skiftar dina däck eller hjälper dig skaffa nya.



"Behöver du hjälp med att reparera din bil? Bor du i Karlskrona med omnejd? Då kan Olofssons Ky..."
Address: Kylvägen 6, 37024 Nättraby
Phone: +46734354477
City: Nättraby
Zip Code: 37024


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00

Similar places near
Olofssons Kylarverkstad & Däck AB Olofssons Kylarverkstad & Däck AB 69 meter Bra service, får pris innan. Hittar de fel så ringer de och frågar vad man vill göra ...
Kalles Maskinservice AB Kalles Maskinservice AB 4 km Vi erbjuder service och reparation på alla entreprenadmaskiner direkt på plats hos er...
KitCarSweden KitCarSweden 31 km Vi saluför kitcarbyggsatser tillverkade i England.
Reviews
En mycket trevlig och kunnig verkstad.
De ställer alltid upp när man kommer akut, som häromdagen när vårt batteri på av tvärt. De hjälpte oss med en gång , super duktiga.
Trygg bra och snabb service.
Alltid snabb och jättebra service, trevlig personal!!!!
Snabb och smidig service. Alltid hjälpsamma.
Bra service, får pris innan. Hittar de fel så ringer de och frågar vad man vill göra och säger då vad det kommer kosta innan arbetet. Så man slipper komma och hämta bilen och få en smärre chock när man ska betala
Vad ska man säga. 1: Dom kunde inte laga bilen sa det var nya fel varje gång även fast det var samma felsymtom hela tiden. Så vad har jag nu en bil som fortfarande inte funkar men 5000 kr fattigare. 2: Personen i kassan var sjukt otrevlig och man kände sig mest till besvär när man ringde. Gnällde när man ringde och sa att det fortfarande inte fungerade och sa att det funkade när dom lämnade den. Ett tips till er andra välj en annan verkstad. Under all kritik på detta företag på alla plan.
Turbon och bromsskivor/belägg behövdes byta. Lämnade 10:00 och klart 14:00 nästa dag. Kostade en peng så klart men kändes inte så farligt dyrt mot vad annat har kostat på andra verkstäder på tidigare bilar man haft.
Smidigt, professionellt och god service. Att slutkostnaden blev lägre än vad som först angetts gjorde givetvis ingenting sämre. Kudos!
Absolut bästa stället att välja om du vill ha riktigt utfört arbete och med rättvist Pris. Om jag så flyttade till Norrland skulle jag köra ner för att låta dem serva bilarna.
Comment on this business

to add Nättraby Bil & Bilvård map to your website;