facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for N3zones

N3zones

About

Genom att installera entrézoner stoppar vi smuts och vatten från att komma in via entrén vilket innebär reducerade kostnader och en renare inomhusmiljö.

Story

Renholdssoner AS (tidigare Miljøfornyelse AS) grundades 1995 som en direkt förflyttning av Miljøfornyelse AS, som grundades av Henrik Foss och en tidigare partner redan 1992. Verksamhetens huvuduppgift var i utgångspunkten marknadsföring, försäljning och distribution av tre produktkategorier.

Miljöförnyelse angrepp av föroreningskällor från olika vinklar. Genom att installera entrézoner vid ingångspartier och garderober kunde man stoppa upp till 90% av allt smuts och fukt.

CFR saneringsutrustning tar bort damm och smuts effektivt från heltäckningsmattor och textilier.

Ionair skulle minska bakterier och flyktiga organiska föreningar i luften, i syfte att göra den renare samt mer naturlig att andas.

Företaget hade en begränsad framgång genom försäljning av alla produktkategorierna i ett stort koncept och valde 2002 att ändra namn, vision och fokus. 2006 ändrade företaget namn till Renholdssoner AS. Vid samma tidpunkt stiftade samma ägare ett nytt företag med det gamla namnet Miljøfornyelse AS. Som en effekt av företagets delning fick verksamheterna bättre fokus och ökad kompetens genom mer specialisering inom respektive område.

Dålig inomhusluft har på senare år inneburit stort lidande för många personer och syndromet kallas idag ”sjuka hus”. Detta är ett betydande problem i flertalet länder.

Företagets huvudsakliga idé var att bekämpa detta syndrom. Damm, smuts och oönskad fukt i byggnader har tre huvudsakliga källor: smuts som kommer med skor från personer som vistas i fastigheter, damm eller smuts från ventilationssystem och fönster, samt interna aktiviteter. Kampen mot dessa källor förbättrar avsevärt kvaliteten på inomhusluften och minskar städkostnader.

DE VIKTIGASTE MILSTOLPARNA I FÖRETAGETS HISTORIA

• Norges Astma- och Allergiförbund värderar att rekommendera Renholdssoner, februari 2008

• Ritnings- och analysprogram, modul för rengöringszoner i Jonathan Clean, lanserades, mars 2008

• Miljøfyrtårn certifiering, november 2008

• Blev Norges första klimatneutrala företag i vår bransch, Rengöring Leverantörer/tvätterier, mars 2010

• Lanseras ”Plant A Billion Trees” tillsammans med The Nature Conservancy, med målet att plantera 50.000 träd – ett träd för varje installation, juni 2010

• Varumärket n3zones® lanseras, januari 2014

• Expansionen utanför hemlandet påbörjas med start i Sverige, maj 2014

Address: Box 11, 670 10 Töcksfors
Phone: 0840022640
City: Töcksfors
Zip Code: 670 10


Similar places near
Nokalux AB Nokalux AB 1 km Bästa ställe en kan Vara
Creforma Creforma 2 km Möbler och inredning - kvalitetsprodukter för offentlig miljö. Produktion och design ...
Fagervik Allservice AB Fagervik Allservice AB 10 km Ett allserviceföretag i Västra Värmland för både företag och privatpersoner.
Comment on this business

to add N3zones map to your website;