facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for NaanBread.se

About

Naan Bread - Pure Vegetarian Authentic Indian Food at your service, catering, take away and order online.



"Naan Bread - Only Place in Sweden serves pure vegetarian authentic Indian food."
Address:
Phone: +46720200942
City: Täby


Opening Hours

Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 09:00 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 21:00
Saturday: 09:00 - 18:00
Sunday: 09:00 - 17:00

Similar places near
Curry Zone Indisk Restaurang Curry Zone Indisk Restaurang 852 meter Deras chicken Korai smakar verkligen bra och är redo för att testa på något nytt hos ...
Ruci Indisk Restaurang Ruci Indisk Restaurang 1 km Detta var den bästa indiska restaurangen i täby, men inte nu längre!! Maten har heeel...
Reviews
Helt fantastisk mat! Autentisk indisk mat som alltid gör oss gladchockade. En stor favorit. :- Vegetariska alternativ: Allt är vegetariskt och de har flera veganska rätter att välja medan. Bara att meddela när man beställer.
Superbra och mycket prisvärd indisk hämtmat! Maten var helt klart en smakupplevelse i jämförelse med alla de andra indiska restaurangerna jag testat i olika svenska städer. Väldigt smakrikt och bra hetta, "medelstarkt" bad vi om vilket motsvarade "normal" medel i Sverige. Märktes att de använt fina råvaror och lagat allt med omsorg och på beställning. Stor bonus att de har så många veganska alternativ. Dessutom fick vi otroligt fin och personlig service, tack!
Mycket gott och verkligen "hemlagad" vegetarisk indisk mat för takeaway! Dock ont om vettig parkering, ställde mig på gatan med varningsblinkers...
Jättebra autentisk kök, med en fantastisk meny. Flexibel att hjälpa till och duktig med allergisk information. Jag definitivt rekommenderar detta ställe.
Äntligen hittat en bra indisk restaurang i Täby. Väldigt god mat. Bra paketerad och med god värmehållning. Kommer definitivt att besöka igen.
Mycket god vegetarisk indisk mat. Lite svårt att se att man kommit rätt då det inte finns några skyltar, men rekommenderas!
Maten skulle vara klar 18.30, fick vänta i en kall bil 25 minuter till kl 18.55 innan den var klar. Smakade ok
Tycker att kvaliteten har blivit sämre. Har hämtat mat länge men senaste 3 gånger var det besvikelse.
Fantastiskt god hämtlunch - och dessutom prisvärt! Vällagat och välsmakande. Hit kommer jag åka fler gånger!
Jättegod indisk mat, passar för både föräldrar och de äldre barnen. Vi kommer komma tillbaka.
Comment on this business

to add NaanBread.se map to your website;