facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nabben's Krog

About

Resturang & Pub

Story

Välkommen till
Ellös sociala nöjespunkt!

Vi är en restaurang belägen i det vackra kustsamhället Ellös.
Avnjut middagen på vår stora uteservering med havet & badstranden alldeles intill, eller varför inte bara avnjuta en stor kall och den underbara bohuslänska miljön en ljummen sommarkväll.

Upplev havets läckerheter och vår varma charmiga atmosfär. Vi har en meny som erbjuder unika smaker och upplevelser. Allt är gjord på färska råvaror som tillreds i vårt kök.
NABBEN´S KROG är den perfekta destinationen för din nästa utekväll, vare sig det är en intim middag för två, eller en stor grupp.
Vi serverar A la Carté 7 dagar i veckan.
Clubkvällar, diverse sportevents på projektorn m.m Vi kör även happenings året runt, såsom Afterbeach partyn, Pubkvällar med trubadurer.



"Nabbens är en välkänd restaurang belägen i det vackra kustsamhället Ellös.Här kan du avnjuta middagen på vår stora uteservering med havet & badstranden alldeles intill, eller varför inte bara avnjuta en stor kall & den underbara bohuslänska miljön en ljummen sommarkväll.Upplev havets läckerheter & vår varma charmiga atmosfär. Vi har en meny som erbjuder unika smaker & upplevelser. Allt är gjort på färska råvaror som tillreds i vårt kök.Nabbens är den perfekta destinationen för din nästa utekväll, vare sig det är en intim middag för två eller en stor grupp.Clubkvällar, diverse sportevents på projektorn m.mVi kör även happenings året runt, såsom Afterbeach partyn, Pubkvällar med trubadurer.Välkomna in för en smakupplevelse!"
Address: Edebacken 1, 474 31 Ellös
Phone: 030450505
City: Ellös
Zip Code: 474 31



related searches:
Reviews
Var här 3/7 -23 och pizzorna var riktigt bra gjorda. De var nog en av de bästa pizzorna jag har ätit och tjänsten var bra dock så glömde de några grejer men det gör alla då och då. Parkering: Finns en parkering nära
Ok mat. Dock höga priser för det man får. Det som drar ner betyget är att dom erbjöd dela pizzan våra barn beställt, men väljer att inte nämna att de tar betalt för det. 20kr för något som 5sek att göra själv.
Trevligt ställe med fantastisk mat. Parkering: En timme gratis parkering.
Rent, snyggt, så god mat och trevlig personal.
God mat till rimligt pris.Mat: 5/5
Riktigt dåligt ställe att äta på, första och absolut sista gången. Beställde två pizzor dom var helt okej fick in dessa efter ca 25 minuter, de andra två i sällskapet får inte sin mat när vi andra fick våra pizzor, när vi ätit upp våra pizzor kom deras hamburgare med iskalla pommes och så torr köttfärs att det skulle kunna klassas som knäckebröd. Så till sist, dyrt, dåligt och värdelöst
Jättegod pizza men alldeles för dyr! 50 kr för en 33 Cl Falcon tråkig alkoholfri öl alldeles för dyrt. Servicen var bra.
Vi tog två dagens som var kolja. Fick in några väldigt gråaktiga fiskbitar som var så torra och osmakliga att det inte var ätbart. Väldigt tveksamt om det över huvud taget var kolja. Vi har inget större behov av att gå dit igen.
Ganska trist ställe med medioker mat som dessutom var dyr. Caesarsalladen bestod mest av romansallad, räkmackan hade inte 200gr räkor, och det värsta var att de tog 20kr för extra remouladsås till barnets fish n’ chips! Turistfälla. Undvik!
Gör inte tabben, missa inte Nabben!Mat: 5/5
Comment on this business

to add Nabben's Krog map to your website;