facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for nabo matbar

nabo matbar
Address: Drottninggatan 124 , Helsingborg 252 22, M, SE
Phone: +46 42 14 78 27
City: Helsingborg
Zip Code: 252 22



related searches: Nabo Stockholm, Bara Vara Helsingborg, Creo Helsingborg, Regio Helsingborg, Kigo Helsingborg, Ett litet Makeri, Kigo Kitchen, Olssons Skafferi
Similar places near
Pinchos Pinchos 1 km Jag älskar konceptet med Pinchos. Små rätter när man är sugen på att smaka lite av al...
Jou San Jou San 1 km Mysigt litet ställe med annorlunda inredning som erbjuder dumplings eller asiatiska t...
Reviews
Köpte takeaway 3-rätters på nyårsafton. Förrätten var jätte god i smaken men alldeles alldeles för salt, brände i halsen varje gång man försökte svälja soppan. Huvudrätten var god, fisken var inte överkokt och smakade bra så jag kan inte riktigt säga något dåligt om huvudrätten. Efterrätten någon mango pannacotta var däremot en besvikelse, smakade inte mycket, var saltig av någon anledning? Var maten dålig? Nej. Men tyvärr inget speciellt heller.
Fantastisk meny och bemötande. Allt man kan önska av en restaurangupplevelse. Vi åt avsmakningsmenyn och delade på ett vinpaket. Internationell världsklass.
Maten var god, utan tvekan. Tallrikens utformning till hälleflundran var dock inte optimal. Hade kunnat ingå en god brödbit, men förstår tanken då detta gjort att man kanske inte beställer en till rätt... Mormors blåbärskaka var inte en hit. Kaffet var ok.
Underbar matbar! Otroligt trevlig personal, kreativ och ljuvlig meny som kittlar alla sinnen till njutning. Suverän vinlista med allt från trendigt och gott till udda och njutningsfullt. Väldigt fina biodynamiska viner som ger en upplevelse, vissa av dem hittar du på vinlistor från Noma. Lay från Rita&Rudolf Trossen är ett fantastiskt Riesling från Mosel för att inte tala om oekade Nebiolo viner från Emanuel Rolfo.
Blev lite trångt, men förståeligt då det va flera firmor som hade julbord. Live musiken hördes knappt pga mycket folk.Mat: 4/5
Fick en tre-rätter hämtmat i present från en släkting. Har precis avnjutit måltiden i hemmet och är otroligt imponerad. Väldigt god mat och enkla instruktioner. Rekommenderas starkt!
Gott och blev mer än mätt. Mannen valde 5-rätters så så fick det bli!
Avslappnad stämning och förstklassig mat m rena smaker! Kunnig och serviceinriktad personal ! Hit kommer vi tillbaka!
Genuin matupplevelse i med familjär stämning. Så skulle jag nog förklara detta i korta drag. Genomtänkta maträtter så kan inte rekommendera en specifik utan tror nog de flesta blir nöjda oavsett. Kul att äta smårätter så att man får uppleva en massa olika smakar allt på en kväll. Läser du detta och står i valet och kvalet så tycker jag att du borde göra ett besök. Det rekommenderas 3-4 rätt pp, vi tog 3pp plus ostron och blev dödsmätt
Underbar restaurang med riktigt bra mat!
Comment on this business

Directions to nabo matbar with public transportation


Helsingborg Tågagatan V 130 meters
8
Helsingborg Friabad 230 meters
8

to add nabo matbar map to your website;