facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nacka Konsulterna AB

Nacka Konsulterna AB

About

Nacka Konsulterna AB är en auktoriserad redovisningsbyrå som erbjuder kvalificerad rådgivning och hjälp inom ekonomi och redovisning.

Story

Nacka Konsulterna AB startade som Linnea Företagsjour år 2005 av Anna-Karin Pettersson och har sedan dess hjälpt små och medelstora företag med ekonomi och redovisning.

Från och med år 2009 är Nacka Konsulterna AB (tidigare Linnea Företagsjour) en Auktoriserad Redovisningabyrå och tillämpar därmed FARs (branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare) utökade krav på kvalitet.

Anna-Karin Pettersson tog civilekonomexamen vid Handelshögskolan i Göteborg 1990 och har sedan dess skaffat sig en gedigen erfarenhet inom redovisning och företagande. Från och med år 2009 är hon även Auktoriserad Redovisningskonsult hos FAR.

Sedan starten har företaget utvecklats med stormsteg och nu är vi sex medarbetare som tillsammans besitter en mycket stor kompetens och bredd inom området. Vi är ett glatt gäng som trivs med siffror och med att hjälpa andra med redovisningsfrågor!

Vi har lång erfarenhet av flera olika redovisningssystem till exempel Fortnox, Visma Spcs, Norstedts, Hogia, HansaWorld och BL Administration.

Hösten 2012 bytte vi namn från Linnea Företagsjour till Nacka Konsulterna AB och finns nu i öppna och ljusa lokaler i Orminge Centrum, i Nacka.

Address: Edövägen 2, 132 30 Nacka
Phone: 08-684 271 15
City: Nacka
Zip Code: 132 30



related searches: Nacka konsulterna ab age
Similar places near
Jaleco Nordic Jaleco Nordic 5 km Byggnadsvård och Trädgårdsskötsel Målning, Snickerier Gräsklippning, Trädvård och P...
Gatling Gatling 6 km Konsultföretag
Linguacom - Lingua Communication Nordic AB Linguacom - Lingua Communication Nordic AB 7 km Super trevligt personal. Toppen service
RP RP 7 km Bäst på begagnade kontorsmöbler. Jättebra service & det jag köpte till mitt hemko...
Actsec Executive Security Services Actsec Executive Security Services 60 km Interim Search AB använder Actsec för våra bakgrundskontroller. Vi är mycket nöjda me...
Massivverk AB Massivverk AB 194 km We are a design-build company that offer a complete and well-proven prefabricated bui...
Servisec AB Servisec AB 277 km Helt omöjligt att komma fram till dom på telefon...Ringt flera gånger, olika klocksla...
Reviews
Super trevliga, bra service!
Comment on this business

to add Nacka Konsulterna AB map to your website;