facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nacka Ögonklinik

Nacka Ögonklinik

About

Nacka Ögonklinik är en modern ögonklinik med den absolut senaste utrustningen för diagnostik och behandling. Samtliga läkare är ögonspecialister.

Story

Ögonmottagning inom SLL vårdval



"På vår ögonmottagning i Nacka erbjuder vi specialiserad ögonsjukvård på uppdrag av Region Stockholm. Du som patient har genom vårdval Stockholm möjlighet att välja oss som vårdgivare för ögonsjukvård. Patientavgiften för behandlingar inom uppdraget är enligt regionens taxa; 400 kr för specialistläkarbesök, och 200 kr om du kommer via remiss från läkare på vårdcentral/husläkarmottagning. Självklart gäller även högkostnadsskyddet.Vi erbjuder även synkorrigerande operationer med ögonlaser, linsimplantat eller linsbyte RLE och korrigerar alla synfel."
Address: Forumvägen 14, 17tr, 13153 Nacka
Phone: 08232250
City: Nacka
Zip Code: 13153


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 12:00


related searches: Ortoptist Nacka, Ögonklinik Sickla, SöderÖgon, Ögonläkare Värmdö, Memira ögonmottagning, Ögonlaser Stockholm, Info nackaogonklinik se, ST Eriks Ögonsjukhus
Similar places near
Maria Regina Ätstörningsvård Maria Regina Ätstörningsvård 586 meter Vilohemmet Maria Regina driver sin ett minisjukhus i villastadsdelen Storängen i Nack...
Lilla Erstagården Lilla Erstagården 1 km Jag tänker ofta på vilken tur vi hade som fick vara hos er med våran Kaka. på hur väl...
Montana Nack & Ryggklinik Montana Nack & Ryggklinik 2 km Michael Pettersson är en fantastiskt skicklig naprapat. Effektiv. Vänlig. Intelligent...
Nacka Sjukhus Nacka Sjukhus 2 km Ett besök för 41° feber i infekterad fot/ben efter kirurgi:"Ta inte av dig skon,...
Reviews
Jag är mycket nöjd med besöket! Trevlig, kunnig personal. Ögonläkare Henrik Dahlgren var mycket noggrann. Varmt rekommenderar!
Hade en otroligt positiv upplevelse på denna klinik! Kände att något var fel med mitt vänstra öga. Ringde Nacka ögonklinik och råkade få en tid samma dag! Där möttes jag av ett vackert leende personal som snabbt och vant såg i mina ögon. En ögonläkare tog hand om mig och gjorde en efter-starr behandling på mitt vänstra öga. Efter en halvtimme gick jag därifrån, med bättre syn, och med ett fint minne från denna fräscha klinik med duktig personal.
Utmärkt ögonklinik som lyckas lokalisera och avhjälpa problem som ögonakuten Sankt Erik missat. Rent och fräscht med bra personal.
Läkaren gav upp när kortison inte hjälpte mot mitt långvariga sår vid ögat. Jag gick till annan ögonklinik där man genast misstänkte hudcancer. Analys visade mycket riktigt på basaliom som nu opererats bort - ett halvår senare. Jag anser att läkaren på Nacka Ögonklinik borde ha anat detta och inte bara säga att ”då finns det inget vi kan göra”.
Väldigt duktiga på deras jobb , snälla hjälpsamma och otroligt fint bemötande. Är jätte nöjd med mitt besök. Så trevliga! Rekommenderar starkt
Välskött och proffsigt rakt igenom. De har team av ögonläkare, optometrister och optiker som samarbetar med varandra på ett sätt som ät ovanligt i Sverige. Imponerande.
De bokar upp patienter på tider per sms med ett par dagars framförhållning utan att patienten ens har beställt, med påföljande betalningskrav för uteblivet besök.
Dåligt Kund bemötande
Toppen klinik och trevlig personal. Erfarna och kompetenta ögonläkare. Fått bra hjälp vid alla bedök
Duktig, tillmötesgående och förstående personal.
Comment on this business

to add Nacka Ögonklinik map to your website;