facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nacka simhall och Näckenbadet

Nacka simhall och Näckenbadet

About

Träna både i Nacka simhall och på Näckenbadet

Story

Välkommen till Nacka simhall! Här finns något för alla i familjen, oavsett om du vill bada, motionssimma eller delta i vattenträning. Simhallen är lättillgänglig för funktionshindrade, med anpassade omklädningsrum, toaletter och lift till bassängen.



"Träna både i Nacka simhall och på Näckenbadet"
Address: Griffelvägen 11, 13140 Nacka
Phone: +4687188767
City: Nacka
Zip Code: 13140



related searches: Simhall Stockholm, Nacka simhall öppettider, Medley simhall, Simskola Nacka, Gustavsbergsbadet, Farsta simhall, Åkeshov simhall, Medley Tyresö
Reviews
Väldigt bra simhall. Rent och fräscht. Bra tryck i bastun. Lugnt och skönt i bassängen. Bra ljus. Skön vattentemperatur. Trevlig och kunnig personal. Bra öppettider. Jag rekommenderar ett besök. Nu även uppiffat med nya snygga skåp.
Litet o lite förfallet men det är ok då priset är förmånligt och om man kmr på opopulära tider så har man badet nästan för sig själv.
Har inte varit i Nacka Simhall på flera år men är positivt överraskad att det är så bra. Rent, bra duschar och bastu samt en pool som är utmärkt för motionssimning. Rimliga entrépriser. Ska inte vänta flera år på att besöka simhallen igen.
Bra trevlig personal. Rent och fräscht. Det va tyvärr vattengympa den stora bassängen lek avdelning alla skulle samsas i dem mindre barn bassängen. Hade varit bättre om vattengympa hade tagit en del av motions banorna.
Min son eventuellt ADHD och har svårt med vatten. När instruktören kom fram till mig om detta skällde hon mycket högt ut mig för det inför mitt barn och framför hela anläggningen. Vi var tvungna att bara stå där medan många människor såg min son och jag bli utskälld för något utanför hans kontroll. Idag har han varit väldigt nedstämd och undrat varför han är så dålig för att han inte kan lyssna.
Det var jätte fint och mysigt. Omklädnings rummen var väldigt fräscha men ganska få skåp. Jätte bra pooler. Tipsas verkligen att testa.
Visst, det renoverar lite och damernas omklädningsrum var, tillfälligt i källaren. Vinglig spiraltrappa ner, lätt smutsigt, och trångt, omklädningsrum med enbart 6 duschar och en toalett. Inte optimalt i covid-tider när man vill hålla lite avstånd. Vad som däremot var riktigt vidrigt var när jag simmade ryggsim och höll riktningen med att titta på ventilationen i taket. I ventialtionsgallren hänger stora, feta, grå, luddiga tussar av smuts. Såg ut att ha rengjorts någon gång tidigt 00-tal. Positivt- nästan tomt på folk men ingen vill väl vara där. Ska prova igen men för mig blir det nog Gustavsberg eller Tyresö.
Kanske inte helt maxat för en barnfamilj. Samtidigt för varm bassäng för att simma i den. Man får nog bestämma sig
Sämsta simhallen jag varit med om. Damernas hade avstängda duschar, vilka blev fler och fler under terminen. Simhallen var stängd under en tid och all verksamhet ställdes in. När de öppnade igen var duscha i källaren. Mao lyckades man inte få bukt med problemen och det blev bara sämre efter öppning. Fanns det minus stjärnor hade det varit betyget. Allt är trasigt och det känns fallfärdigt. Man borde på riktigt få betalt för att åka hit. Sammanfattningsvis, sök simskola på annan ort och åk till Gustavsberg för att bada
Extremt dålig säkerhet på plats, ouppmärksam personal samt nonchalant svar från huvudkontoret vid förfrågningar om detta. Tråkigt, men kommer aldrig återvända till denna plats med mitt barn som annars gillade anläggningen.
Comment on this business

to add Nacka simhall och Näckenbadet map to your website;