facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nacka Värmdö Kiropraktik

Nacka Värmdö Kiropraktik

About

Unikt center för hälsa och välmående

Story

Vi är ett unikt center för hälsa och välmående. Vår målsättning är att utbilda och bistå hela familjen till optimal hälsa med hjälp av individuellt anpassad kiropraktik.

Varje kund är unik och därför anpassar vi våra behandlingar baserat på din nuvarande hälsa, eventuell åkomma samt dina specifika önskemål. Nacka Värmdö Kiropraktik behandlar hela familjen och våra yngsta patienter är endast några veckor gamla och våra äldsta har nyligen fyllt tresiffrigt.

Hos oss på kliniken i Nacka är kunden i fokus och vi fäster stor vikt vid din personliga upplevelse hos oss. Våra behandlingar har visat mycket god effekt och våra nöjda kunder är beviset för att förebyggande behandling med kiropraktik ger ett mycket långvarigt resultat.

Vi på Nacka Värmdö Kiropraktik fokuserar ständigt på att öka vår kompetens och genomgår kontinuerligt vidareutbildningar och tar del av den senaste forskningen inom hälsofrämjande arbete. Vi arbetar också med kvalitetssäkring för att våra patienter alltid ska ges förutsättningarna för att nå sin hälsopotential.

Vi på Nacka Värmdö Kiropraktik tror på öppenhet, därför har vi valt att samarbeta med omdömessajten Reco.se. Önskar ni läsa om vad våra tidigare samt befintliga patienter tycker om oss går det bra att besöka www.reco.se

Välkommen!

Address: Romansvägen 12, 131 53 Nacka
Phone: 087180234
City: Nacka
Zip Code: 131 53


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 12:00
Wednesday: 13:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 12:00


related searches: Naprapat Nacka, Kiropraktor Värmdö, Kiropraktor i Nacka, Kiropraktorkedjan, Naprapat för äldre, Akuttid naprapat Nacka, Kiropraktor Stockholm, Naprapat Nacka Forum
Reviews
Gick hit för några år sedan, och till en början kändes det väldigt proffsigt. Men, efter ett antal besök där kiropraktorn hela tiden sa att ”vi behöver några till besök för att det ska bli bättre” så gav jag upp. Samma behandling varje gång jag var där, men aldrig något resultat. Kändes tillslut som att man blev lurad på pengarna, då jag lade en bit över 15000 på att försöka må bättre i min trasiga kropp, och det var ingen skillnad efter alla behandlingar.
Gick till NVK till Patricia efter att ha gått flera år med smärta i bäcken och ländrygg. Visst, många besök och ofta korta men vilket resultat! Började gå under graviditeten och Fortsatte i några månader efter förlossningen och tillslut var jag helt smärtfri. När jag började belastade jag ena benet med 8 kg mer och när jag slutade 0,5 kg. Innan dess har jag gått hos andra kiropraktor men där behandlar de och sen kommer man tillbaka en månad efter. Jag tror mer på metoden hos NVK, korta och täta besök som sedan blir längre och längre mellan gångerna. Absolut kostar det pengar men min erfarenhet som gått till lång kiro är att nvk är billigare. Kanske också för att de har en annan filosofi. Förstår att det kan kännas skumt att man bara kommer på så korta besök och betalar så mycket. Jag kan bara varmt rekommendera NVK!
Trevligt bemötande betyder mycket. Men i denna bransch måste man också kunna avgöra när man ska ge behandling och när man ska låta den ordinarie sjukvården ta över. Jag kom med mina svåra muskelsmärtor PMR, envist, månad efter månad, 3 ggr/v till att börja med, men upplevde bara minimala förbättringar. Jag led men ville inte ge upp, uppmuntrad av min behandlare att härda ut och att dessutom avstå från smärtstillande preparat. Humöret sjönk och detta under en period då jag behövde kraft och energi till viktigare saker än min stackars kropp. Över 12.000 kr kostade behandlingarna mig. Det visade sig så småningom att mina besvär var av en art som kiropraktiska metoder enligt läkare inte biter på. Skandal, hävdade en läkare. Jag bröt då behandlingen, husläkaren gav mig den ordinarie behandlingen mot PMR, kortison, och jag blev av med smärtorna på ett dygn. Biverkningar får man vara beredd på men livslusten kom tillbaka! Min kritik är nu att en kiropraktor som tar sig an ett fall som mitt borde ha erfarenhet nog att inse att kiropraktisk behandling kan vara fel metod och att den ordinarie sjukvården borde ha kopplats in långt tidigare. Så mycket bortslösad tid och till denna stora kostnad, förutom alla grusade förhoppningar, kan inte uppvägas av ett aldrig så vänligt och uppmuntrande bemötande!
Blev lite paff efter det andra besöket. Första besöket kom vi en bit men det var mycket prat, dom är trevliga och man mätte lite mätningar osv, jag antog att andra besöket blir det mer verkstad och då börjar vi på riktigt... Men ack så fel, andra besöket var bara några minuter långt, två snabba korta knäckningar, exakt samma sätt som förra gången och så direkt massa försäljningssnack om att lägga upp en långsiktig besöksplan med återbesök igen samma vecka!? Det blev lite dålig stämning när jag undrade om detta besök ingick i det jag betalade för förra veckan då det var så kort? Varför gjorde vi inte upp den där planen direkt som han pratade om? Varför gick vi inte igenom övningar nu osv var det inte 10-15min kvar av min tid? 500 SEK + resa för 5 min där man bara pratar om vad som kommer om man betalar för ett till besök... Det kändes obehagligt och inte bra. Kanske gjorde jag fel som berättade att jobbet betalar räkningen... Känner lite som Andreas som gav också gav ett dåligt omdöme att de verkar lite giriga och vill bara få en att boka massa besök. Jag har varit på ett fåtal Naprapat besök och skillnaden var som dag och natt. De naprapater jag varit hos jobbar stenhårt tiden ut, det är en mängd olika verktyg allt från nålar, maskiner som ger elstötar och tröttar ut musklerna, manuell hård bearbetning av muskler som är stela och slutligen samma knäckningar som kiropraktorn utför men många fler. Vet inte om alla Naprapater är lika bra dock har bara varit hos ett företag även där... Jag är inte helt övertygad tyvärr, jag vill inte sätta en stjärna då jag inte kan jämföra med någon annan kiropraktor. Känslan jag fick dock efter första återbesöket var att man försöker pumpa folk på pengar genom att få dem att boka många och täta besök. Inte vad jag förväntade mig. Tyvärr vågar jag nog inte boka fler besök för jag misstänker att dessa 5 min sessioner med väldigt lite verkstad kommer fortsätta och även om jobbet betalar så gillar jag inte stilen och får dåligt samvete om jag slösar på detta sätt med företagets pengar...
Fantastiskt duktiga och professionella kiropraktorer! Verkligen imponerande hälsoförbättring i en trevlig miljö. Patricia och Bo vidareutbildar sig dessutom regelbundet så man kan känna sig trygg och säker i den vård de erbjuder. Varmt rekommenderas för alla som vill må bättre och bli hälsosammare.
Vår då knappt två månader gamla dotter hade problem med att sova om natten pga magsmärtor. Patricia hjälpte oss, och vi såg förbättringar nästan omedelbart som gjorde enorm skillnad. Hon identifierade också direkt att vår dotter hade ett kort tungband, något som missats helt av både BB och BVC men som sedan bekräftades av experter. Tack Patricia!
Inte nöjd mycket snack o lite verkstad. Upplever det som att man endast vill bygga upp fler besök. Efter två besök i stort sett oförändrat läge med ryggen. Mest prat och liten insats.
Jag kan varmt rekommendera Nacka Värmdö Kiropraktik för flexibilitet, hög tillgänglighet och effektiv behandling av både barn och vuxna. Man får alltid ett trevligt bemötande.
Mycket bra och kunnig personal. Har fått otroligt professionell hjälp med min rygg/höft och skillnaden är enorm. Absolut värt!!
Fint omhändertagande, helhetstänk och väldigt proffesionella. Riktigt bra ställe helt enkelt.
Comment on this business

to add Nacka Värmdö Kiropraktik map to your website;