facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nackakliniken

Nackakliniken

About

Nackakliniken i Stockholm är en specialiserad och erfaren klinik inom kosmetisk kirurgi och plastikkirurgi.
Info om pris http://www.nackakliniken.se/pris

Story

Välkommen till Nackaklinikens Facebooksida.

Nackakliniken i Stockholm är en specialiserad och erfaren klinik inom kosmetisk kirurgi och plastikkirurgi och vi hoppas att du här på vår Facebooksida hittar all den information du kan önska dig vare sig du är intresserad av en behandling eller om du bara är nyfiken och vill veta mer.

Här finns information om bröstförstoring, näsplastik, fettsugning, ansiktslyftning, bröstförminskning, bukplastik, ögonlocksplastik mm.

Utöver information om våra behandlingar kan du exempelvis se före- och efterbilder och filmer från plastikkirurgiska ingrepp eller läsa några synpunkter från tidigare patienter som har behandlats här på Nackakliniken, Finntorps centrum, 5 minuter från Slussen i Stockholm.

Info om pris http://www.nackakliniken.se/prislista/

Välkommen till Nackakliniken i Stockholm!

Address: Gamlavärmdövägen 4, 131 37 Nacka
Phone: 084482870
City: Nacka
Zip Code: 131 37


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Narkos, Narcos anesthesia, Propofol narkos, Nedsovning, Intubation plastic surgery, Narkose, Awake intubation video, Intubated and awake
Reviews
Jag är så glad att jag opererade min näsa hos Gustav. Har operation den två gånger tidigare hos en annan klinik och var absolut inte nöjd. Näsan var fortfarande stor och klumpig. Nu har jag fått en söt lite näsa. Den är helt perfekt. Min andning har blivit mycket bättre. Ska ni operera näsan välj Nackakliniken, ni kommer inte att ångra är. Det bästa jag har gjort.
Rekommenderas inte för näsoperation. Resultatet blev katastrofalt.
Mycket dåligt
Bra bemötande
Proffsig personal
Översatt av Google Helt enkelt perfekt. "Narkos"-dokumenten var en av de bästa någonsin som jag har upplevt tidigare. Mycket, mycket vänliga läkare, sjuksköterskor och sjukhuspersonal. Original Simply perfect. The "Narkos"-Docs were one of the ever best which I,ve experienced before. Very, very friendly doctors, nurses and hospital-staff.
Översatt av Google Fantastiskt resultat och helhetsupplevelse. Original Fantastic result and overall experience.
Comment on this business

to add Nackakliniken map to your website;