facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Naiyana's sushi

Naiyana's sushi

About

Öppettider
Måndag - Fredag 11.00 - 20:00
Lör/Sön 12.00 - 20:00

Lunch mellan 11 - 15 vardagar
Vi serverar både varmrätter och sushi

Story

Sushi och japanska varma rätter

Address: Hamntorget 6, 47334 Henån
Phone: 030430020
City: Henån
Zip Code: 47334



related searches:
Reviews
Trevlig lokal och personalen är också trevlig. Buffén är helt okMat: 4/5
Till lunch fanns bl a två olika sushi och denna valde vi. Jättegod och fantastiskt vacker uppläggning. Utifrån ser det ganska oansenligt ut men dom serverar god mat! Vi kommer gärna tillbaka !
Väldigt god mat på lunch buffén. Trevlig personal och mysigt ställe.Mat: 5/5
Väldigt god mat! Bra service och trevlig personal!
När de öppnade var kvalitén bra och det serverades med finess. Nu blir bitarna mindre och mindre sedan öppnandet. Ofta glömmer de att skicka med soja eller ingefära när man beställer hämtmat. Nu har de dessutom börjat ta 15 kronor för ett glas kranvatten.
Goda maki-rullar och fin sushi, fisken känns fresh. Bitarna har perfekt storlek, är du i Henån är det givet lunchställe. Ta med dig och sätt dig i hamnen!
Som uppvuxen landsbo och nuvarande stadsbo så har jag varit med att uteställen på landet kan vara hit eller miss. Naiyana's är en hit. Det är en trevligt inredd restaurang och gott med bord. Det ligger centralt i Henån samhälle vilket gör det lättillgängligt. Maten var god och alla i mitt sällskap tyckte likadant. Det var också mysig stämning med de andra sällskapet och eftersom vi är på landsbygden så var sällskap inte främmande från att prata med varandra. Det såg också ut att vara bra förutsättningar för lunch, dock var jag där på middag. Menyn var en blandning av asiatisk mat däribland sushi, thailändskt, indiskt som jag tyckte det såg ut som. Restaurangen såg också ut att vara familjeägd där mor och dotter arbetade tillsammans. Mysig restaurang på landsbygden centralt i samhället med god mat helt enkelt.
Bra läge mitt på Henån med utsikt över torget, fin uteservering på trä däcket. God smak på maten men lite små portioner och inte så mycket styrka när man ändå fråga efter det. De borde satsa mer på buffén vilket verkligen sätter dem isär från konkurrenterna i Henån. * Dock har jag aldrig varit med om ett ställe som detta som tar 15 kr per person för att bara få lite kranvatten. Vegetariska alternativ: Bra med vegetariska alternativ och mycket god Tofu. Pad nammanhoj är ett vegetariskt alternativ som är ett rekommendera.
15kr för kranvatten, pinsamt. Tog väldigt lång tid att få maten, ej ok för en lunch.
Sushin var ej jätte god. Den är inte äcklig heller men mer okej. Jag kan tänka mig och har gått tillbaka dit för att äta igen. Servicen är väldigt långsam så det är lång väntetid på maten men som tur så gör dem de på beställning. Det betyder att maten är direkt lagad och gjord när man beställer den istället för att de gjorde sushin innan och ställde in de i kylskåpet. Jag har aldrig testad de andra val av mat som verkar ha fokus på mer än bara japanskt ursprung men som man oftast hittar i restauranger som ger asiatiska val av maträtter. Om du är okej med att mer än troligen vänta en längre stund och vill ha asiatisk mat speciellt sushi så rekommenderar jag Naiyana's sushi.
Comment on this business

to add Naiyana's sushi map to your website;