facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Najas Mejeri AB

Najas Mejeri AB

About

Välkomna in och handla vår arabiska, närproducerad vit ost (halloumiost) på vårat mejeri som ligger på Importgatan 50 i Norrköping.

Story

Najas halloumi är en Arabisk ost som liknar cypriotiska halloumin i konsistens.
Den arabiska versionen tillverkas av endast komjölk medans den cypriotiska har både får, get och komjölk. Mjölken som vi använder hämtar vi själva ifrån en gård i Norsholm, strax utanför Norrköping.
Osten kan stekas, grillas, gratineras och även ätas som den är, gärna med grönsaker och/eller frukt. Den passar även utmärkt i sallader. Ni kan även testa att göra halloumibiffar och halloumiburgare och mycket annat. I Mellanöstern äts oftast osten med vattenmelon till frukost. Sältan från osten och den läskande söta smaken från melonen passar otroligt bra ihop.

Impressum

Gabi Khanu

Address: Importgatan 50, 60228 Norrköping
Phone: 0739358076
es.bairejemsajan@ibag
City: Norrköping
Zip Code: 60228


Opening Hours

Monday: 09:00 - 16:00
Tuesday: 09:00 - 16:00
Wednesday: 09:00 - 16:00
Thursday: 09:00 - 16:00
Friday: 09:00 - 16:00


related searches: Najas stekost ICA, Najas växt, Najas stekost recept
Reviews
Vi åkte dit och handlade ost direkt av mejeristerna. Ingen butik utan vi ringde på och beställde det vi ville ha och betalade med kort. Mycket goda ostar till ett häpnadsväckande lågt pris. Grillosten var bra att steka i olja, flöt ut lite men höll sig ändå bra och fick fin yta. God, mild. Ricottabollarna fantastiskt goda, smakrika, en torr färskost som vi smulat över sallader och omeletter. Labneh, färskostbollar i olja - mycket goda, milda men med mycket karaktär, syrliga, lite jästsmak, perfekta tillsammans med andra smårätter/tapas/meze.
Grillosten är god men den beter sig mer som en mozzarella, flyter ut och går inte att ha på en normal grill... Smälter rakt genom gallret. Finns lite att förbättra på konsistensen...
Fantastiskt ställe där du kan beställa närproducerad eldost mm. Bra service och information om produkterna! Fantastisk smak på varorna! Rekommenderas!
Världens godaste grillost!!!
Översatt av Google Fantastisk Original رائع
Comment on this business

Directions to Najas Mejeri AB with public transportation


Röda stugans gata 120 meters
111
Lindörondellen 130 meters
111
Ledungsplan 300 meters
111

to add Najas Mejeri AB map to your website;