facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nakhon

Nakhon
Address: Hovås, 436 53 Billdal
Phone: 031916565
City: Billdal
Zip Code: 436 53


Opening Hours

Monday: 11:00 - 20:00
Tuesday: 11:00 - 20:00
Wednesday: 11:00 - 20:00
Thursday: 11:00 - 20:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 14:00 - 22:00
Sunday: 14:00 - 20:00


related searches: Nakhon billdal schweden
Reviews
Lunch en tisdag mitt i april 2023... med snittbetyg gott över 4 så hade jag förhoppning att få något riktigt gott. Lunchmenyn för 119 kr hade 4 alternativ. Jag valde kycklingen "1. Kaeng Khaw Sabpard Kyckling, rödcurry, kokosmjölk, söt basilika, chilipeppar, ananas" Se foto - stor portion kyckling - javisst, men den röda curryn bestod mest av gurkmeja gissar jag och de 5-6 limebladens smak drunknade i curryn, basilikan fanns bara ett fåtal små sladdriga rester av som inte smakade något alls, chilipepparn verkade man ha glömt och infon 2 chilifrukter där 3 tydligen är starkaste var nog helt felaktig. Inte sällan finns det chiliflingor man kan tillsätta själv på thai-ställen men inte här. Det enda på borden förutom dricksglas, bestick och servetter i kryddväg var en flaska med "Maggi" - den välkända tyska smaksättaren som man brukar ha till soppa i Tyskland. Två stjärnor blir mitt omdöme, kanske skulle jag satt 3 - men det smakade inte "thai" och det spelades musik som knappast passar till att äta lunch till. Men jag blev ordentligt mätt och lokalen är fin. Men jag blev besviken och något ytterligare besök blir det inte.
Beställde 4 rätter för avhämtning. Med tanke på att prisnivån är aningen högre än de flesta thai och betyget högt på google hade jag förväntat mig God mat. Maten var knappt godkänd. Nudlarna torra och bland de sämre jag testat. Räkrätten inte alls så finstämd i smaken som den är på bra thaiställen. Min fru var grymt besviken på sin glasnudelsallad, inte en grönsak i. Nej för det priset, två svaga stjärnor. Äter inte där någon mer gång. Pad Thai Kitchen i Sisjön är trehundrafjorton gånger bättre.
beställde något med biff och maten såg ut som hundmat och luktade som det också. Biffen hade malat ner som köttfärs nästan. Det såg inte gott ut och det smakade verkligen inte gott heller. Helt smaklöst och sen hade de lagt många pepparkorn för att det skulle bli starkt det enda som smakade något var pepparkornen. Vattnet var det enda som såg normalt ut och smakade normalt.
Mycket trevlig thai restaurang men en modern touch. Bra storlek på portioner och allt smakade väldigt gott. Sonen var så nöjd att det blev lagt en extra order som han fortsatte äta hemma.
Smaker från det thailändska köket, helt klart värt ett besök! Inredningen är skandinaviskt minimalistisk, men det är ganska oväsentligt eftersom maten väcker kulinariska minnen från de genuina Thailand. Lär återkomma för att ta oss igenom hela menyn.
Åt en Pad Thai på lunchen som jag trodde var ett säkert kort. Hade tyvärr fel. Nudlarna var ihopklumpade i brist på sås, kyckling var torr, smaken helt okej men smakade inte pad thai som jag är van vid. Nej, gör om gör rätt. Kommer inte gå hit igen.
Väldigt gott och trevligt ställe men jag fick nötter i min rätt när det inte stod i menyn… tror inte man får göra så pga allergier
Varit och käkat lunch på nakhon idag det var supergod mat, härliga smaker , rekommenderar äggnudlar var väldigt god Och lagom stark
Bästa pad thai jag ätit på länge!Mat: 5/5
Riktigt god mat för ett godtagbart pris. Restaurangen är minimalistisk och fräsch. Perfekta stället för take away om man bor i närheten.
Comment on this business

to add Nakhon map to your website;