facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nalen

Address: Regeringsgatan 74 , Stockholm 111 39, AB, SE
Phone: +46 8 505 292 00
City: Stockholm
Zip Code: 111 39


Opening Hours

Monday: 11:30-23:30
Tuesday: 11:30-23:30
Wednesday: 11:30-23:30
Thursday: 11:30-23:30
Friday: 11:30-23:30
Saturday: 17:00-23:30


related searches: Nalen stockholm capacity, Nalen stockholm restaurant, Nalen stockholm menu, Nalen Restaurang, Konserter Stockholm 2023, Teater Stockholm, Tickster Stockholm, Cirkus, Stockholm
Reviews
Jättebra lokal att gå på konsert. Smidigt att köpa öl eller annat drickbart. Trevligt personal.
Google rekommenderade mig att recensera Nalen. Det blir svårt eftersom Nalen "bara" är en plats och mina hittills två upplevelser där var konserter. Så mina intryck av Nalen färgas starkt av vad jag gjorde och lyssnade på när jag var där. Intrycket av Nalen som konsertlokal är blandat. Den första gången jag var där var för en konsert med det Japanska bandet The Black Mages. Den konserten var perfekt på Nalen då den drog så mycket folk som rimligtvis fick plats utan att det blev för trångt. Den andra konserten jag var på där, var en metal-konsert 2023 med banden The Ocean och Australiensiska bandet Karnivool. Den gången upplevde jag Nalen som mycket mindre än första gången trots att det var samma plats, samma scen för samma ändamål. Då kändes garderoben för trång och för liten, och var man än gick var det trångt och kö till allt. Konserten var ju helt utsåld så det var ju max antal människor där på samma gång. Då var Nalen INTE en bra konsertarena då det kändes klaustrofobiskt att vara där inklämd med så mycket människor. Se bilden på hur jag såg konserten genom en gubbes mobiltelefon, som filmade HELA konserten. Bör ju tilläggas att det inte är Nalens fel att jag hamnade bakom en jobbigt filmande gubbe, men det färgar helt klart mitt intryck av Nalen som helhet. Som lokal är Nalen mycket fin. Det är högt i tak och finns mycket dekorationer att titta på. Jag är rätt säker på att några av de stängda och låsta dörrarna leder till fler utrymmen, men jag har bara sett rummet med scenen rakt fram från ingången. Så här avslutningsvis ber jag dig som läser den här recensionen att inte fästa så mycket vikt vid den, då den baseras endast på två mycket olika konsertupplevelser och inte så mycket på Nalen som faktiskt lokal för evenemang.
Fish and chips var god. Behöver mer salt i mashed peas. Pasta linguine var smaklös/tråkig. Smakbärande ingredienser hade behövts mer av. Man borde kanske satsa på klassiska pubrätter på en pub? Trevlig miljö och bra välkomnande personal. Vi var där kl 18. Besöker gärna senare på kvällen och utforskar ölsorter.
Vilket underbart ställe att fira min mamma på, hon upplevde Nalen förr i tiden, fick även en visning. Tack!! Personalen så trevliga och goa och vilken supergod mat. Kan verkligen rekommendera detta, högt över förväntan och värt varenda krona.
En grym upplevelse när Nalen stod värd för vår julfest. Bra ordnat med allt från fördrink till dans framåt natten. TACK!
Bra lokal för mindre publik, saknar AC det var för varmt med så många människor.
Jazzens vagga i Stockholm är för mig Nalen där jag minst 5 gånger stått på den anrika scenen och uppträtt med olika storband. Dom serverar väldigt god mat i restaurangen kanske lite väl dyrt för min smak . Läget är lite från city men ändå gång avstånd till bussar spårvagn och tunnelbanan. Väldigt ont om parkering dock utanför men man får åka runt lite så hittar man alltid parkering .Kort sagt ett väldigt bra ställe.
Bra lokal för en intim spelning, baren är inget vidare popup bar som rullar iväg om man lutar sig emot den. Dom har knappt några drinkar att välja på. Finns garderob och bra med toaletter.
Lagom stort, man hör varandra bra och service är bra. Maten känns ganska prisvärd, även om den ligger lite åt den dyra sidan.
Klassisk salong mitt i stan. Man känner verkligen historiens vingslag. Inredningen är fantastisk. Ljud och ljus i toppklass. Rekommenderas verkligen.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Nalen.

Stockholm music venues

opening hours, reviews, map, satellite view. Stockholm stockholm dance clubs location, how can i go. Nalen address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Nalen. On this website you can share your comments and experiences about Nalen with other people.

to add Nalen map to your website;



Similar places near
Glenn Miller Café Glenn Miller Café 76 meter Personalen är trevlig och rolig! Mysigt ställe i ett litet rum. Maten är rustik och o...
Ambassadeur Ambassadeur 124 meter Var hr på julfest med jobbet. Alldeles för hög musik för att det ska vara trevligt tr...
Broken Broken 125 meter Rätt kassa burgare, atmosfären är lite sportbarskänsla. Gå till Vigårda på K25 över g...
Biografen Rigolettos VIP-salong Biografen Rigolettos VIP-salong 130 meter ttos-vip-salong????
Oxid Oxid 133 meter Uppmanar alla svarta att inte gå till oxidbar eller icke svenskar, sjukt rasistiskt ...
Pure Nattklubb Pure Nattklubb 144 meter Det här är det absolut sämsta stället att gå ut på i Stockholm! Otrevlig personal och...
Lisapåväg Lisapåväg 150 meter Fantastiskt härlig miljö, att sitta i den nyrenoverade saluhallen och äta! Förrätten ...
L'angolo L'angolo 210 meter Bästa stället & verkligen härlig personal! Servicen var outstanding och maten var...
The Office The Office 255 meter Okej nattklub med bra priser o blackjak. Är dock inte den största klubben i stan
Ace Ace 255 meter
Umgänget Umgänget 262 meter
Pong Sushi & Bar Pong Sushi & Bar 264 meter Översatt av Google Låt mig först säga att jag önskar att jag hade frågat namnet på kv...
Spy Bar Spy Bar 280 meter Jätte dåligt ställe. Betalat 200kr + 40kr för garderob seriöst för 15 personer är inn...
Laroy Laroy 281 meter Härliga personal, sjukt bra stämning. Bästa cocktail baren i Stockholm
The Lab The Lab 281 meter
Boqueria Boqueria 282 meter Kassa tapas. Inga bra tapas ställe. Kom inte hit om du vill äta dig mät. Lokalen är o...