facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nama Sushi Höllviken

Nama Sushi Höllviken

About

ÖPPETTIDER

LUNCH
MÅN - FRE 11:30 - 15:00

MÅN-FRE MELLAN KL 15-17 HÅLLER KÖKET ÖPPET MED EN BEGRÄNSAD MENY

A LA CARTE
MÅN-TORS 17-21
FRE-LÖR 17-22

Story

Höllviken



"Asian Fusion & Sushi Restaurang"
Address: Falsterbovägen 81 HÖLLVIKEN, 23651 Höllviken
Phone: 040450905
City: Höllviken
Zip Code: 23651



related searches:
Similar places near
Restaurang Lotus House Restaurang Lotus House 224 meter Hämtat 3 olika rätter idag och lika välsmakande som alltid. Fin service och leverans ...
Reviews
Underbar personal och fantastisk mat!!! Det blir ett återbesök inom snar framtid! Vill man äta god mat och bli bemött med fantastisk service så är det hit man ska i Höllviken. Wow, vilken mat. Personligen kan jag rekommendera chili chicken från varmköket och geisha från sushin. Det märks att det är nya ägare på plats. Tack för en trevlig kväll!
2022-07 Fantastisk uppryckning av Nama denna sommar. Yaku Niku är den godaste jag ätit. Fräscha sommardrunkar. 2021-07 Bra mat och trevlig personal. Fungerat bra i många år nu. Kommer gärna tillbaka.
Sushin var otroligt god och jag njöt av varje tugga. Snyggt upplagd mat på stilrena tallrikar. Mycket effektiva och kunniga kockar. Vi blev väluppvaktade av kunnig serveringspersonal. Min dotter fick en bra och ren barnstol samt maträtten hon fick var generös och de packade gladeligen ner resterna i en doggybag. Hela familjen var mycket nöjd
alltid lika god sushi, tipsar verkligen att gå dit. väldigt trevlig och rolig personal.
Lång väntan på maten. Knappt några grönsaker i rätten. Sällskapet fick fel beställning, sa inget, risk för ytterligare väntan. Nonchalans, frågar om allt är bra, när vi nästan är klara, gör detta på språng. Har tidigare varit nöjd, men det lär dröja innan jag kommer hit igen.
Väldigt god mat och trevlig personal Barnvänlighet: Finns leksaker och liknande inne i restaurangen Parkering: Parkering finns i närheten
Lokal och personal var det inget fel på men portionerna var ett skämt. Har aldrig varit med om så små sushibitar, om man vill bli mätt så behöver man köpa dubbel portion. Dessutom vill de ha 50kr för misosoppan som för övrigt alltid ingår på alla andra sushirestauranger i Sverige. Återvänder inte till den här resturangen.
Måste säga och det gör ont, men Nama var mycket bättre förr. Deras Nama Style rolls var mycket större, ca dubbelt så stora som de är nu och bättre gjorda/rullade. Riset och rullarna trillade inte isär så fort du lyfter dem från tallriken. Betalade 375 kronor för vad som förr hade varit acceptabelt i pris för hur bra det faktiskt var då. Men nu måste jag nog säga att jag väldigt besviken på hur standarden har sjunkit. Förr var detta en 5a, nu får ni endast en 2a och jag lär inte går hit mer förrän ni har uppdaterat er standard.
Trevlig personal, men kom igen, sushin var den sämsta vi ätit någonsin!!! Sååå små bitar och smaken, var tappade ni den?! Nope, inga fler besök från oss. Vi åt RIKTIG sushi när vi kom hem istället #umaicity
Sushi! Helt ärligt, 15 bitars kockens val för 195kr. Det var något av det ynkligaste jag har varit med om. Riskudden är minimal, ja fiskbitarna också för den delen. Makirullarna ska vi inte prata om hur små dom var. Små fyrkantiga, ungefär som att dom tagit Nigiri och delat på mitten. Eller nä, det var Nigiri som var delade på mitten. Då kan ni ju tänka er hur små "makirullarna" var. På Coop och Ica Maxi får du mer sushi för 70kr än hos er för 195kr och det smakar ungefär likadant, i alla fall ingen nämnvärd skillnad. Samurai i Malmö tar 120kr för 13 bitar, smakar gott och har betydligt större bitar än er! Så nu har jag varit hos er två gånger, första och sista gången! Sätter inte min fot där igen.
Comment on this business

Directions to Nama Sushi Höllviken with public transportation


Höllviken centrum 70 meters
103
152
300
Höllviken Nyckelhålsparken 90 meters
15

to add Nama Sushi Höllviken map to your website;