facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nami

"We're a Japanese Izakaya with a touch of the Swedish West Coast"
Address: Västra Vallgatan 43 , Varberg 432 41, N, SE
Phone: +46 340 20 50 70
City: Varberg
Zip Code: 432 41


Reviews
Åt avsmakningsmeny. Väldigt små portioner och många som skulle dela på det. Är inte heller riktigt säker på lämpligheten i att dela mat så här, med pinnar man har haft i munnen. Tyckte maten var lite menlös också, inte jättemycket smak. Ljudnivån var olidlig och gjorde det omöjligt att prata med de andra i sällskapet. Personalen var helt underbar. Serviceminded och hjälpsamma.
Helt fantastisk restaurang, synd att man inte bor i Varberg. Allt är såå gott, från råbiffen till sashimin till det helt underbara fläsket. Helt otrolig servitris också som var så trevlig. Beställde sex rätter för två personer, var helt lagom. Älskar denna restaurang! Varit på liknande restauranger i större städer, men denna är helt klart bäst.
En kväll med massa goda smakupplevelser och god service. Vi har varit här flera gånger och kommer gärna tillbaka.
Mycket god mat, rekommenderar framförallt edamamebönorna i soya o karamelliserade, mycket god service av trevlig personal.Mat: 5/5
Maten var otroligt god, drinkarna lika så! Personalen och servicen var underbart trevliga. Man kände att det var väldigt fräsch fisk och det uppskattas stort! Det enda vi tänkte på va upplägget av matsalen, man behövde klättra lite för att komma till platserna och man var lite rädd att kan skulle välta ner något när man gjorde så. Annars hade det varit fullpott. Snyggt gjort, vi kommer garanterat tillbaka!
Underbart gott. Kvällens bästa enligt mig var taggmakrillen med shitakisvamp samt Clarias med den nästan fluffiga köttkonsistensen tillsamman med rökigheten
Absolut bästa restaurangen i Varberg med fantastisk mat & service! Ha inte bråttom, njut av mat & atmosfär!
Väldigt god mat, som tapas fast med asiatisk mat. Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Kommer absolut gå hit igen när man har vägarna förbi Varberg.
Härlig japansk inramning och sittning i japansk stil. Vi lät restaurangen bestämma menyn och de presterade på topp. Deras sallad med marinerad bläckfisk tillsammans med Alvarino vinet var en sagolik kombination. En av deras desserterna med choklad, salt kolasås och glass var en absolut höjdare. Testa gärna en annorlunda saké
Supertrevlig personal och utsökt mat! Rekommenderas: -Edamamebönor med karamelliserad soja -Svärdfisken Tack för en god middag!
Comment on this business

to add Nami map to your website;