facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nanolfsvillan AB

Nanolfsvillan AB

About

Välkommen till Nanolfsvillans Facebooksida! Här kommer vi att informera om nyheter och utveckling på Nanolfsvillan

Story

Nanolfsvillan är ett HVB-hem för familjer beläget i Finspång, Östergötland.

Vi arbetar med familjebehandling och familjeutredning. Vi kan även, i mån av plats, ta emot akutärenden. Vi arbetar såväl med traditionella behandlingsplaceringar som med kortare, flexibla placeringar t.ex. stöd och motivationsbehandling inför fortsatt stöd i hemkommun.
Nanolfsvillan har totalt plats för 7 familjer. Familjen bor i egen lägenhet.
Personal finns på Nanolfsvillan dygnet runt.



"Nanolfsvillan är ett HVB-hem med behandlingsinriktning och är beläget i Finspång i Östergötland. Nanolfsvillan startades som HVB-hem 1986 av Stina och Rickard Svensson. Vi arbetar med familjebehandling och familjeutredning. Vi kan även, i mån av plats, ta emot akutärenden. Vi arbetar såväl med traditionella behandlingsplaceringar som med kortare, flexibla placeringar t.ex. stöd och motivationsbehandling inför fortsatt stöd i hemkommun. Nanolfsvillan har totalt plats för 8 familjer. Familjen bor i egen lägenhet. Ursprungstanken när man bor på Nanolfsvillan är att man sköter sitt eget hushåll med de förekommande sysslor som det innebär att ha ett eget boende, såsom matlagning, städ och tvätt."
Address: Nanolfsvägen 8, 61237 Finspång (commune)
Phone: 012215970, 0122-15989
City: Finspång
Zip Code: 61237


Similar places near
Siemens Industrial Turbomachinery AB Siemens Industrial Turbomachinery AB 1 km Sugen på att installera en gasturbin hemma ? Då har du kommit till rätt ställe .
Kulturmålarna AB Kulturmålarna AB 2 km Målar med kunskap och ny teknik Våra kunder är väldigt olika, men en sak har de gem...
Reviews
Sunkigt och inte barnsäkert
Geoge och Nina 4 av mig och en stjärna från mamma. För mamma vart det bra och satte en sjärna för att hon bodde med mig i en trygg miljö. för mig vart det bara roligt.
are the worst. false. and they will always take away your children inventing analyzes. Results. Översatt av Google är värst. falsk. och de kommer alltid att ta bort dina barn som uppfinner analyser. Resultat.
Comment on this business

to add Nanolfsvillan AB map to your website;