facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Naprapatlogik

Naprapatlogik

About

Tänk logiskt! Naprapatklinik som behandlar symtom men också bakomliggande orsak. Kliniken som arbetar mot att göra patienterna fria från sina besvär och samtidigt arbetar mot en besvärsfri framtid!
Till Naprapatlogik är alla välkomna!



"Naprapat:Naprapatklinik som bedriver naprapatverksamhet. Här behandlar vi hela kroppen beroende på patientens behov. Vi behandlar muskel, led och kroppsliga besvär och tillämpar med det många olika behandlingstekniker:Ledbehandling för att återskapa rörelse i led. Vi behandlar även muskler med massage, pressur eller med dry needling. Alla patienter får med sig enkla hemövningar hem för att själva kunna lindra sina symptom.Till oss är alla välkomna!Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss och vad vid gör. Vid frågor eller funderingar så svarar vi gärna på mejl."
Address: Fogdevägen 1, 183 64 Täby
Phone: +46704061475
City: Täby
Zip Code: 183 64


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 17:00
Saturday: 09:00 - 12:00


related searches: Naprapat Rotebro
Similar places near
Dogland Dogland 5 km Dogland fysioterapeut hund, hundpsykolog, kraniosakralterapeut hund & human
Reviews
Mest träffsäkra behandling jag någonsin fått! Kom till Christoffer pga nackspärr och gick därifrån nästan helt utan smärta i nacken efter en kombination av tryckande, knäckande och nålar och dessutom ett gediget program av övningar för att förebygga problemet framåt. Han har otroligt bra kunskap och är noggrann i behandling och uppföljning. Kommer gärna igen!
Mina bästa rekommendationer Christoffer's behandlingar av mitt ryggskott/ländvärk och de rehab-övningar som jag fick gjorde att smärtan försvann efter ett par besök. Nu är det bara att fortsätta med rehab-övningarna för att stärka musklerna.
Mina varmaste rekommendationer! Förutom bra behandlingar så ger han övningar att utföra mellan behandlingarna. Han följer upp att man gör sina övningar och ger sig inte innan det sker en förbättring.
Proffsigt bemötande! Hjälpte mig med anpassade övningar som gjorde ryggen väldigt gott. Jag har inga som helst problem längre vilket är underbart. Jag kan varmt rekommendera Naprapatlogik.
Christoffer på naprapatlogik har hjälp mig mycket för att utvecklas som löpare. Metoder och övningar har skilt sig från tidigare naprapater jag gått hos och verkligen tagit mig till nya nivåer samt stärkt svaga punkter. Superbra!
Mycket bra erfarenhet av Naprapatlogik! Kombination av behandling och egna övningar är superbra!
Kan starkt rekommendera att gå till Christoffer! Otroligt engagerad, lyhörd och professionell. Har gått hit för bland annat ryggskott och överansträngning i fästen/muskler. Har fått behandlingar och övningar som gjort att mina besvär har försvunnit och även övningar som jag själv kan tillämpa för att förebygga ytterligare besvär! Väldigt nöjd!
Christoffer är tydlig med vad du behöver för att inte fortsätta gå med onödig smärta. Han ger dig övningar, gör du dessa slipper du mer problem. Hans kunskap om träningsrelaterade smärtor och skador är outstanding.
Fantastiskt duktig naprapat som var inlyssnande och kom med övningar för att inte behöva återfå samma problem. Kan starkt rekommendera
Superbra! Christoffer behandlade ländrygg/nervsmärta orsakat av diskbråck. Redan efter första besöket lättade mina besvär som varat i 4 månader. Otroligt kunnig och tydlig med orsaker och åtgärder. Rekommenderar starkt att söka hjälp vid besvär.
Comment on this business

Directions to Naprapatlogik with public transportation


Viggbyholm trafikplats 190 meters
Viggbyholms trafikplats 190 meters
609
610
629

to add Naprapatlogik map to your website;