facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nathalies Resturang

Address: Pilotgatan 11, 128 32 Skarpnäck, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-93 30 35
City: Skarpnäck
Zip Code: 128 32



related searches: natalie's restaurant near wiesbaden, natalie's restaurant near frankfurt, Natalie's restaurant Near Me, Natalie's restaurant Kitchen Nightmares, Natalie's restaurant Camden Maine menu, Natalie's menu, Natalie's Taste of Lebanon menu, Natalie's Camden
Similar places near
Pizzeria Skarpnäck Pizzeria Skarpnäck 397 meter Favorit pizzerian i Skarpnäck och närområdet. Alltid lika trevliga och alltid ett lee...
Reviews
Natalies är en helt ok kvarterskrog med ett antal lokala stammisar inte fyllegubbar. Några favoriter är Pljeskavica till lunch på fredagar, lammfärsspett, plankstek med oxfilé eller gös, pizzor som kebabpizza, Skarpnäck etc. Dock för höga priser på enkel pilsner.
Fantastisk mat och otroligt trevlig personal Rekommenderar Nathalies alla dar i veckan. Har aldrig blivit besviken. Tack!
God mat, trevlig personal
Söderorts bästa pizzor sedan flera år tillbaka. Linje 17 såsom linje 17 var förr i tiden. Inte så fancy, inte en surdeg och suröl så långt ögat når, men hjärtligt och med god kvalitet. Rekommenderas varmt.
Godaste pizzan i Skarpnäck och världens trevligaste personal. Har gått hit så länge jag kan minnas.
Trevlig personal och god mat. Och väldigt fin matsal där kan man koppla av och äta gott
Otroligt bra restaurang med ordentliga kötträtter. Trevlig personal och bra mat
Förortspizzeria med kötträtter och alkoholtillstånd. Maten går att äta. Jag har varit med om att de har avrått mig ifrån rätter med anledningen attx köttet är segt. Men det är kanske vad du just är ute efter?
Alltid lika bra mat och trevlig personal
Mycket trevlig personal. Väldigt god mat. Rekommenderas verkligen :
Comment on this business

to add Nathalies Resturang map to your website;