facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Naturkompaniet Gävle

Naturkompaniet Gävle
"Välkommen till vår fina Gävlebutik, här hittar du allt man kan behöva för att ge sig ut i naturen. Vi som jobbar här gillar att vara utomhus och delar gärna med oss av vår kunskap om kläder och utrustning. Hos oss hittar du förutom bland annat Fjällräven, Tierra och Primus även ett brett utbud av Barbour och Patagonia. För den som gillar en aktiv fritid så har vi ett litet sortiment för trailrunning, cykling och klättring. Vi gillar att vårda och reparera. I butiken vaxar vi G-1000 produkter från Fjällräven, oljerockar från diverse märken samt impregnerar kläder och kängor/skor. Vi utför även lättare lagningar samt syr upp byxor. Välkommen in så berättar vi mer."
Address: Drottninggatan 26B, 803 11 Gävle
Phone: 026-142560
City: Gävle
Zip Code: 803 11


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Naturkompaniet outlet, Naturkompaniet Stockholm, Naturkompaniet borås, Naturkompaniet english, Naturkompaniet öppettider, Naturkompaniet Göteborg, Naturkompaniet Helsingborg, Naturkompaniet Malmö
Reviews
en butik med ett stort sortiment av ganska dyra varor, men kniven var skårar, jag stack mig, var försiktig
Saknar Naturkompaniet då det fanns mer längdskidor och sportutbud i allmänhet, mer fokus på dyra skjortor och stadsvandring nu.
Jättenöjd med hjälpen jag fick idag med att införskaffa en ny rygga.
Mycket bra ut bud och hjälpsam kunnig personal. Helt rätt val av butik för aktiva människor.
Letade solskydd i form av huvudbeklädnad. Här fanns det rikligt.
Personalen var mer mån om att socialisera sig med varandra samt studievänner än mig som kund. Står man framför en produkt och ser ut som ett frågetecken utan få hjälp av personalen två meter därifrån så ökar inte direkt köpsuget.
De kunde inte ta in en storlek på kläder som fanns centralt på lager av en modell de hade i butiken för att det var "jobbigt". Då får det vara... Finns gott om andra nätbutiker med bättre priser om de ändå inte kan bistå med service i butiken.
Hmm.... Bra butik men den tidigare ägarens personal kändes betydligt kunnigare.
Butiken har tyvärr tappat sin själ efter införlivningen i kedjan och sortimentet har blivit mer slätstruket. Tidigare mötte man kunniga och trevliga säljare och kunde få sig en god espresso medan man handlade. Vid senaste besöket var personalen mer intresserad av att diskutera sin självbild än att hjälpa kunder.
Som det ska vara, fantastisk personal och kvalitets prylar!
Comment on this business

to add Naturkompaniet Gävle map to your website;