facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Naturlamm

Naturlamm

About

www.naturlamm.se

Story

Gotlandsfår: våra tackor är möstrade och har fina pälsar och bra kroppar. De föds upp enligt ekologiska produktionsformer och vårdas väl. Lammen föds under våren och slakt sker under sen höst. Vi säljer kött via bokningar. Skinnen bereds i Tranås och finns till försäljning efter nyår.

Hästavel 2012 får Naturlamm sin första fölunge. Vi väntar ett föl e Cohiba-Beach Boy- Kaliber- Kew Gardens xx- Sombrero. Inom företaget finns många års erfarenhet av hästavel så vi ser med glädje fram mot detta spännande projekt.

Hästbete i mån av plats tar vi emot hästar på sommarbete och konvalecenter.

Maskinkörning kan vi hjälpa till med. Vi kan komma med våra maskiner eller arbeta med körning hos andra i deras maskiner. Vi har F-skattsedel. Kontakta Anders i första hand för förfrågningar och offerter om maskinkörning.

Grönytearbeten som trädfällning, staketlagning och röjsågsarbeten utförs av oss. Kontakta Anders för mer information.

Ryttar- och hästutbildning Camilla är utbildad ponnyinstruktör och har egen erfarenhet av att tävla dressyr upp till MSV-nivå. Hon hjälper gärna ryttare med framförallt grund- och dressyrutbildning. Camilla har arbetat som instruktör hos Mölltorps Ridsällskap och i det egna företaget Stall Finnagården, Tidan. Kontakta Camilla för frågor och referenser.

Address: kärret 4, 54196 Väring
Phone: 0733664140
City: Väring
Zip Code: 54196


Similar places near
En svart ko ger också vit mjölk En svart ko ger också vit mjölk 6 km På Sörgården finns många möjligheter till att utvecklas och framförallt till att få e...
Comment on this business

to add Naturlamm map to your website;