facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Naturreservat i Örebro län

Naturreservat i Örebro län

About

Den här sidan handlar om Örebro läns naturreservat, naturminnen och nationalparker.
#naturreservatorebrolan

Läs om hur vi behandlar personuppgifter:
http://www.lansstyrelsen.se/Sv/gdpr/Sidor/default.aspx

Story

Vi vill inbjuda till dialog med alla som är intresserade av Örebro läns naturreservat, naturminnen och nationalparker. Här kommer vi att tipsa om guidningar och naturvårdsåtgärder och visa ögonblicksbilder från naturen. Du är givetvis välkommen att beskriva dina egna upplevelser ute i reservaten och tipsa andra om besöksmål. Ställ gärna frågor till oss som ansvarar för reservaten och tipsa oss gärna om du upptäcker något i reservaten som kan vara bra för oss att känna till.

Länsstyrelsen i Örebro län står bakom och ansvarar för sidan. Tänk på att hålla en god ton och känna ansvar för att dialogen inte övergår i kränkningar. Vi kommer att ta bort inlägg som kan anses kränkande eller strider mot svensk lag. Frågor som rör enskilda ärenden hänvisas till berörd handläggare. Kontakta Länsstyrelsens växel om du är osäker på vem du ska vända dig till, tel 010-224 80 00.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som strider mot svensk lag och blockera de användare som står bakom dessa inlägg. Vi kan ta bort material som anses stötande eller saknar relevans för sidans ämne.

Frågor besvaras som regel under Länsstyrelsens kontorstid, vardagar kl 08:00-16:00. Inlägg på sidan kommer främst att göras av Daniel Gustafson och Elisabeth Karlsson, samt av de som förvaltar länets naturreservat. Här hittar du kontaktinformation till oss: http://www.lansstyrelsen.se/orebro/Sv/djur-och-natur/skyddad-natur/Pages/Personal_skyddad_natur.aspx

Läs mer om hur vi arbetar med länets skyddade natur på vår hemsida: http://www.lansstyrelsen.se/orebro/Sv/djur-och-natur/skyddad-natur/skotsel-av-skyddad-natur/Pages/default.aspx Här hittar du även kontaktuppgifter till ansvariga förvaltare.

Address: Länsstyrelsen Stortorget 22, 70186 Örebro
Phone: 010-224 80 00
City: Örebro
Zip Code: 70186


Similar places near
Länsstyrelsen i Örebro län Länsstyrelsen i Örebro län 0 meter Kämpar för flertalet plågade hundar och katter men bemöts av dessa inkompetenta klapp...
Efter Två Efter Två 2 km Gentlemens club , stripklubb
Kodverkstad - Örebro universitet Kodverkstad - Örebro universitet 22 km Spöken och röster från en svunnen tid
Comment on this business

to add Naturreservat i Örebro län map to your website;