facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Navåsens FK

Address: Björketorp
City: Björketorp


Reviews
Klart fint vatten. Vi var där med Hunden och höll oss lite vi sidan av badplats. Barn brygga och vuxenbrygga och en flotte för dyk.
En jättefin plats för bad,fina motionsspår bl.à för BTX samt utsiktsplatser över Viskadalen ,och så kan man beskåda en jättegran !
Underbar, mysig badplats. Vackra stigar att gå runt sjön. Flera olika bryggor och badplatser i närheten till parkering. Hundar tillåtna på ena sidan.
Finaste Badplatsen. Bastu på Tisdag och torsdag. Löpspår och El Löpspår
Sprang Nävåsterrängen, fin och utmanande terräng. Bra badplats alldeles intill terrängspåren. Bra parkeringsmöjligheter.
Jättefint på så många sätt. Bryggor gräsytor sandstrand. Speciellt hundbad. Enda smålket i bägaren är Toaletterna. Inte fräscht. Bajamajastatus. Annars ett toppenställe
Denna badplats skötts minutiöst, välklipppt gräsmatta, dessutom nya bryggor och badflotte en bit ut. Det är den lokala orienterings klubben som har klubbstugan öppen med förtäring. Dessutom en härlig bastu
Stor perfekt badplats med nya fina bryggor och sandbotten.
Navsjön är fin ställe att vandra eller träna och man kan bada i sommar,Man får ta försiktig när man går på träd-bron höst/vinter.
Härligt! Ett av Sveriges smutronställe.
Comment on this business

to add Navåsens FK map to your website;