facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nejlika Restaurang & Festvåning

About

Här på Nejlika lagar vi äkta bengalisk mat från Bangladesh. Vår köksmästare Nipu kommer att ta med dig på en riktig smakresa. Vi kommer att servera Kyckling, Lamm, Skaldjur och Grönsaker.

Varmt Välkomna!

Address: Fagerstagatan 21, 163 53 Spånga, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-684 425 25
City: Spånga
Zip Code: 163 53


Opening Hours

Monday: 09:00 - 20:00
Tuesday: 09:00 - 20:00
Wednesday: 09:00 - 20:00
Thursday: 09:00 - 20:00
Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 13:00 - 20:00
Sunday: 13:00 - 20:00


related searches: Punjabi Masala
Similar places near
Punjabi Masala Punjabi Masala 1 km Trevlig personal och väldigt bra mat. Lite dyrt för take away men kommer tillbaka bar...
The Indian Corner The Indian Corner 2 km Än en gång åt jag riktigt god mat på Indian Corner. En av dom bästa indiska restauran...
Reviews
Supergod indisk mat mitt i Lunda. Rekommenderar lunchen med en mycket vällagad buffé. Bra alternativ både för vegetarian och köttätare. Soppa, sallad och kaffe på maten ingår i priset. Rent, fräscht och trevlig personal.
Troligtvis en av Stockholms bästa lunchbuffe när det kommer till Indisk/Pakistansk mat. Rekommenderas!
Gick efter tidigare recensioner ska aldrig göra det misstaget igen. Absolut värsta buffen jag vart på. ALLT var kallt t o m deras soppa. Det var heller inte bra utbud det var bara minus usch
Otroligt gott. Vi hämtade mat, åt vartenda riskorn och varje droppe av bhuna. Särskilt uppskattad var Dhaka Daal, rekommenderas varmt.
Först och främst verka allt bra, men sen ändrades tiden ~20 min senare än förväntat, Inga problem, sen 10 min senare efter ~20 min.. ingenting, vi ringer och de berättar att det är påväg- 20 min totalt 30 min senare ringer levereraren och kan inte ens engelska eller svenska? så jag försöker förklara- ingen tur, så jag säger att jag kommer vet ungefär vart han är men precis när jag ska ut i porten kommer han, jag öppnar dörren och han lutar sig fram, ger mig kassen och springer vidare? Jag kunde inte ens betala han- maten var alldeless för små portioner, beställde butter masala och bollywood balti- 2 kyckling lådor och en ris låda? maten var inte ens varm med 2 iskatta naan bröd.. Sen ringer leverantören mig 23:55, svarade inte för att jag var upptagen, men come on.
Beställde palak paneer och vitlöksnaan. Bad att få min palak spicy. Vitlöken på brödet var svart och åkte i soporna. Palakan var väl okej, men det var ingen klassisk palak paneer. Finns 100 ggr bättre ställen i Järfälla.
Kan bara tala för lunchen När de öppnade fantastiskt Nu några månader senare Max medel. Satsa på färre rätter mer autentiskt smak som i början så kanske ni kan hålla er vid liv.
Tog med mig take away och detta är lätt bästa indiern jag ätit på har tidigare haft indiska restauranger som Mowgli, Shanti, Indian street food & co som favoriter ät där, hämta hem eller beställ från foodora.
Vilken lunch, blev proppmätt och vill nu bara ta en siesta. Riktigt god mat och treliv personal. Jag är ganska kräsen men är väldigt nöjd med denna.
God mat, trevlig miljö, och sist men absolut inte minst, trevlig personal. Värt flera besök. G & G
Comment on this business

to add Nejlika Restaurang & Festvåning map to your website;