facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nemax Miljöhantering AB

Nemax Miljöhantering AB

About

VI KAN FARLIGT AVFALL
Många pratar om miljöproblem, vi gör något åt dem varje dag!

Story

NEMAX har under många år hjälpt verksamheter som bl.a. verkstäder, industri och lantbruk med hanteringen av farligt avfall. Den stora anledningen till att vi blivit så bra på att ta hand om farligt avfall är att vi alltid lyssnat på våra kunder och deras önskemål.

NEMAX styrka är personlig och god service som gör det enkelt, bekvämt och bekymmersfritt för dig som kund. Det verkar kanske självklart, men vi kan vad håller på med, Farligt avfall!

Mission

Vår vision är att varje dag medverka till en bättre värld för människa och miljö.

Products

Vi har en helhetslösning anpassat för just din verksamhet!

För att du ska få den bästa och effektivaste hanteringen av ditt och företagets farliga avfall så börjar vi alltid att tillsammans med dig gå genom din verksamhet och identifierar behovet av rätt avfallshantering. Vi gör en riskinventering, anpassar kärl efter behov, sorterar, emballerar, etiketterar samt transporterar ditt farliga avfall.

•Återvinning - Destruktion
•Riskinventering
•Förvaring
•Kemsortering
•Transporter
•Dokumentation
•Utbildning
•Miljörådgivning
•Vattenprovtagning



"Att hantera farligt avfall rätt kan upplevas krångligt, vi på Nemax gör miljöarbetet enkelt för dig och er.Med hög kompetens, rätt teknik och stort engagemang är vi en trygg partner inom miljö- och avfallsbranschen. Allt för att vi, tillsammans, ska kunna bidra till ett mer hållbart samhälle."
Address: Skoftesta Gård, 69293 Kumla
Phone: +4658526095
es.xamen@ofni
City: Kumla
Zip Code: 69293


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:30
Tuesday: 08:00 - 16:30
Wednesday: 08:00 - 16:30
Thursday: 08:00 - 16:30
Friday: 08:00 - 16:30


related searches: Nemax frisör, Lysrörskista, Naturvårdsverket farligt avfall frisör, Kemkartong
Similar places near
Mark & Miljö i Kumla AB Mark & Miljö i Kumla AB 6 km Vi hjälper dig med allt som har med grävning, vattenrening och avlopp att göra. Vi er...
Fortum Waste Solutions AB Fortum Waste Solutions AB 16 km Det känns rätt att återvinna speciellt när det går lätt. Är du osäker vart du ska slä...
Reviews
Hade några gamla fat i en ärvd lada. Fick kostnads uppgift 110 kr destruktions kostnad per fat. Fakturan listar 220 kr per fat. Fick kostnads uppgift ca 5 kr per kilo . Fakturan listar 8.75 kr/ kg. Levererade faten med en gammal Saab. Informerade Nemax att faten kommer från en gammal lada. Det borde vara uppenbart att jag är privatperson. Alla kostnader borde varit inklusive moms. Det var dom inte. I slutändan hamnade fakturan på 4700 kr, ca dubbla mot vad som kunde ha förmodats.
Mycket bra bemötande! Bra affärsrelation!
Trevligt att få besöka.
Comment on this business

to add Nemax Miljöhantering AB map to your website;