facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nerike Skog & Trädgård AB

About

Återförsäljare och serviceverkstad för Husqvarna och Stigas skog och trädgårdsprodukter. Vi säljer och reparerar även andra fabrikat.



"Nerike Skog & Trädgård startade verksamheten den 1 januari 2015 då med namnet Hyrcenter Skog & Trädgård.Sedan januari 2020 bedriver vi vår verksamhet i nyrenoverade lokaler på Gesällgatan 3. Där har vi både butik och serviceverkstad.Vi jobbar mest med med Husqvarnas breda sortiment, men servar och reparerar de flesta fabrikat som finns på marknaden.Personalen har lång erfarenhet och gedigen kunskap av service och rådgivning. Vi brinner för att hjälpa dig hitta rätt lösning för dina behov!"
Address: Fordonsgatan 4, 692 71 Kumla
Phone: 019581550
City: Kumla
Zip Code: 692 71


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 18:00


related searches: Varuhuset i rönneshytta
Similar places near
Liberalerna Kumla Liberalerna Kumla 3 km Kumlas liberala parti
Reviews
Kanonbra service och personal. De är tillmötesgående och flexibla. Har god erfarenhet av både säljarna och mekanikerna
Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Löser alla frågor.
Sämsta service jag nånsin upplevt! Redan I maj kontaktade jag en av de anställda ang. ett hembesök för genomgång av min åkklippare. Jag kontaktade företaget vid flera tillfällen o när en av de anställda skulle på semester sa han att han skulle tala om för en kollega att kontakta mig.NIX. Ingen hörde av sig. Jag har varit in i butiken vid flera tillfällen men ingenting hände. Senast bara för att tala om hur grymt besviken jag var. Jag har även mailat utan att erhålla svar. Nu är det 1 oktober och inte ett ljud från dem. Hela sommaren hann passera o nu är det höst! En grymt besviken!
Bra hjälp och trevligt bemötande.
Mkt trevlig personal som gör sitt yttersta för att kunden skall bli nöjd.Så jag ger dem högsta poäng alla de gångerna fått hjälp av dem.
Tack för bra information och råd samt installation av min Hugo
Sämsta möjliga service! Nu har laddstationen till klipparen varit där en månad. Om man ringer om och om igen kanske någon svarar. Meken är inte där, men han ska ringa när han kommer. Det svaret har dom gett i två dagar men ingen ringer. Kommer att undvika den affären så långt det är möjligt
Vilken hjälpsam personal som verkligen kan sin sak, och vet de inte tar de reda på vad och fixar problemet!!!
Man känner sig alltid välkommen o blir väl omhändertagen inga sura miner där. Kunniga och positiva.
Caleb från Nerikes skog&trädgård installerade vår automower/fräste ner guidekabel. Mycket proffesionellt intryck och smidigt samarbete!
Comment on this business

to add Nerike Skog & Trädgård AB map to your website;