facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Netmine AB

Netmine AB

About

Vi tror stenhårt på personlig IT. Vi menar att ett samarbete med oss ska bygga på förtroende och inte krångliga avtal med långa bindningstider. Att se varandra i ögonen o ta varandra i hand är mer vår melodi.

Story

Netmine AB grundades 2003 i Värnamo. Sedan dess har företaget växt väsentligt och levererar nu Personlig IT både lokalt och globalt. Netmines arbetssätt bygger på förtroende - att se varandra i ögonen och ta i hand är rätt melodi. Som bevis på detta är Netmine ett Rekommenderat företag med R-licens vilket är en unik kvalitetsstämpel för företag som står för god affärsetik. Bolaget gillar också R i övrigt då ledorden är Rak, Relevant, Relation. Ett samarbete med oss ska bygga på förtroende.



"Det här med Personlig IT tar vi väldigt personligt. Hos oss får du alltid direktnummer till din kontakt så att du lätt får tag på hjälp om du stöter på tekniska problem."
Address: Fredsgatan 25, 33152 Värnamo
Phone: 0370-15590
City: Värnamo
Zip Code: 33152


Similar places near
PLM Group Sverige AB PLM Group Sverige AB 3 km Återförsäljare, utbildare samt konsulter inom 3D CAD, PDM samt PLM lösningar. De erbj...
Reviews
Underbar personal som kan sin sak
Comment on this business

to add Netmine AB map to your website;