facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for NetOnNet

"NetOnNet – Prispressaren på hemelektronikNetOnNet öppnade den 10 mars 1999 med en enkel affärsidé: att sälja hemelektronik till lägre priser än i vanliga butiker. Vi fanns bara på Internet och sålde våra produkter direkt från lagerhyllan, utan onödigt krångel. 2001 kompletterades nätförsäljningen med Lagershopar där du handlar till samma låga priser som på nätet.NetOnNet har hemelektronik från både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Vårt fokus är att förenkla allt vi kan för att erbjuda hemelektronik billigare än andra. Det är mottot för hela NetOnNet och grundar sig i vårt unika självbetjäningskoncept. Kunderna ska välja NetOnNet, inte bara för att vi har låga priser, utan även för att vi gör det enkelt."
Address: Fågelviksvägen 5 , Norsborg 145 53, AB, SE
Phone: +46 33 48 84 00
City: Norsborg
Zip Code: 145 53


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 10:00-18:00


related searches: NetOnNet kundtjänst, Elgiganten, NetOnNet Malmö, NetOnNet göteborg, NetOnNet near me, NetOnNet Lagershop, NetOnNet öppettider, NetOnNet iPhone
Similar places near
Audio Video Skärholmen Audio Video Skärholmen 2 km Förmånliga priser och snabb service
Big shop market Big shop market 2 km Fint ställe. Bra priser. Färska produkter och goda donuts. Rekommenderas!
Reviews
Ingen kundservice på lörd/söndag man kan prata med. Åker 5 mil för att köpa och fråga om en produkt. Går till informationen och frågar om det ska vara några tillbehör till apparaten. Nej det ska du inte ha svarade biträdet. Är du säker frågade jag, ja jag är säker svarade han. Köper produkten och åker tillbaka hem min 5 mil. När jag ska installera monitorn går det inte utan smarta hem hub!! Ringer på måndagen och klagar till kundservice. Då får jag vänta i 85!! Minuter på att komma fram. Skandal. Inget mer handlande där inte! From skulle skicka en fraktsedel så jag slapp betala returfrakten. Ingen kompensation. Väntar fortfarande på retursedel 1 vecka har gått. jag vill ju ha mina pengar tillbaka
Bedrägligt företag, när folk beställer online skickar NetOnNet begagnade produkter som tex: en massageapparat eller en rakapparat... De vägrar lämna tillbaka produkten under förevändning av hygienprodukter men de får sälja begagnade produkter. Dåliga kundtjänst, svarar ej på telefonen och stänger alla ärenden via e-post utan tillräckligt svar. De kan ej lösa ett problem, rekommenderar inte någonting därifrån
Wawo vilket dåligt bemötande av personal och butikschefen ”Filip” Kommer aldrig handla här någon mer och kommer göra allt som står i min makt för att inte låta någon annan handla där Pass på handlar hellre på blocket än där igen tyvärr….
Behövde få info av personalen angående skrivare. Men de både två stod å pratade med varandra istället. Varje gång jag försökte ställa en fråga till dem, gav de ett surt och kort svar.
Blivit så otroligt dåliga. Kundservicen är hemsk. Personalen har ingen som helst lust att hjälpa kunden och lösa ärenden men står hellre och tjafsar. Fattar inte att ni får finnas kvar med all bedrägeri. Det här är inte första gången heller.
Fruktansvärt bedrövligt erbarmligt eländig lokal skitig och trasigt och direkt motbjudande. Att sedan utbudet av varor är upplagd enligt lagen om alltings röra gör absolut inget bättre. Personalen verkade en aning ointresserad tyvärr. Det blir 3 stjärnor då deras försäljning på nätet fungerar verkligen utmärkt bra.
En riktig lagershop. Det ut som en lagerlokal, inget överdåd, och väldigt spartanskt. Det saknades produkter på flera ställen. Måttligt engagerad personal. Hittade dock det som vi hade tänkt oss att köpa. Mycket en rundvandring innan vi hittade kassan och utgången. Bra parkering nära butiken. Handlar oftast via internet från Netonnet.
Affären finns nära min bostad, ganska bekväm att handla i fall om man behöver nån hjälp. Jag köpte där några apparater, t ex för 13-on år sedan köpte jag Samsung LCD TV. Funkar fortfarande jättebra. Finns koppling med nätverkskabel som idag är nästan nödvändigt trots att det var köpt för 13 år sedan. Har kopplat min video, Comhem box med WiFi, routern till vilken är kopplad telefon, dator. Allt funkar perfekt. Det finns jättebra bild på TV med alla finna färger. TV funkar som ny trots det var köpt för länge sedan. För 3 år sedan köpte jag på NetOn...vatten kokare "andersson" 1,7 liter som funkar jättebra, lett att göra rent, kokar vatten fort- finns också blå lampa som talar om när vatten kokas och slaknar när vatten är kokt. Dessutom köpte jag rotfrukt och vanlig frukt jouce pressare ,så jag kan pressa jouce både från äpple och ingefäran. Jag är mycket nöjd från apparater som jag köpte på NetOn.... Priser där är mycket lägre än på andra ställe och personalen mycket trevliga och har stor kunskap om varor som de säljer. Varm rekommenderar just den här affären. Hälsningar Elizabeth
Hade inte det jag sökte. Men helt okej. Det var ombyggt. Fint.
Stor renovering/ombyggnad när jag skulle handla en produkt som de tyvärr inte hade på lager. Stora byggfläktar som lät ganska mycket. Det var bättre förut och kommer säkert bli ännu bättre sen när allt är klart. Men just nu blir det bara två stjärnor.
Comment on this business

to add NetOnNet map to your website;