facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Netsnus.se

Netsnus.se
"Malmös Största butik för Snus, Nikotinpåsar All-White och tobaksprodukter."
Address: Per Albin Hanssons väg 30B,, Malmö
Phone: +46 70 404 21 20
City: Malmö


Similar places near
L'ANZA SWEDEN L'ANZA SWEDEN 437 km Healing style är en superbra produkt som är perfekt för män att få håret att hålla st...
dBud dBud 439 km dBud is an earplug with two volume settings. It's great for loud events like concerts...
Rich-Ycled.DK - Handmade in Italy with Passion. Rich-Ycled.DK - Handmade in Italy with Passi... 440 km Översatt av Google Bästa skor du kan ha !! Original Best shoes you can have!!
Titleist Sverige Titleist Sverige 443 km Titleist producerar #1 ball in golf med bollar som Titleist Pro V1 och Pro V1x som s...
C Nilsson Kontorsservice C Nilsson Kontorsservice 444 km Varorna motsvarade våra förväntningar. Snabb återkoppling på frågor och order. Väl em...
Makiash Makiash 445 km MAKIASH makeup by models
Reviews
Solklart den absolut sämsta snushandlaren i landet. Jag beställde en vara som skulle komma inom 1-3 dagar. Efter 3 dagar fick jag ett mail om att varan inte fanns på deras lager. Har nu väntat över två veckor på två stockar som har kostat deras värde i lösa dösor istället.
Snabb leverans. Ibland kan saker gå fel i detta fall PostNord löstes mycket fint av Netsnus trots att PostNord inte tar sitt ansvar!
Denna försäljare är kanon!! Enkelt att göra en beställning och jätte smidigt att betala på många olika sätt. Behandlingen av ordern går blixtsnabbt, har ofta beställning dagen efter. Har handlat här ett bra tag långt i internet termer, ett par år och kommer att fortsätta så, bra priser. Enda negativa jag kan komma på är frakten men den rår ju dom inte för Rekommenderar dom varmt!
Jag tycker att det var suveräna att skicka min beställning, det gick otroligt fort, jag är mer än nöjd med detta företag. Kan varmt rekommendera alla att handla hos dom. Tack
Har beställt men varken fått svar på mail och inte fått nån order id eller något men det drog pengar
Beställt men inte fått varan, tar lång tid innan du får svar på mail. Otrevligt bemötande.
Stort sortiment mycket bra priser och trevlig personal. Kan det bli bättre. Ja jag glömde enkelt och gratis parkering var det också!
Enormt snabb leverans och enkel betalning. Tack så hemskt mycket. Himla nöjd och kommer att beställa fler gånger hos NetSnus.
Bara toppen! Beställde på fredagen fick grejerna på måndagen! Köpte från Nettotobak förut men nu byter jag till Netsnus!
Jag är så otroligt nöjd på alla sätt och vis med NetSnus.Det är lätt att beställa och betala och NetSnus har en otroligt snabb leverans.
Comment on this business

to add Netsnus.se map to your website;