facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for New Lash Torslanda

New Lash Torslanda

About

New Lash
Ögonfransförlängning

Story

Ögonfransförlängning.

Hur fungerar det?

Singel metoden innebär att man fäster extensions en och en på dina naturliga fransar. På så sätt ser det väldigt naturligt ut och det är den skonsammaste metoden för våra naturliga fransar. Det variera hur många fransar per öga man fäster, detta beror på att vi har alla olika mängd naturliga fransar. Men man säger att man fäster ungefär 80-150 fransar per öga.
Du kan själv välja om du vill ha en vacker naturlig look eller en mer glamourös look. Längd och tjocklek på lösfransen anpassar vi efter dina egna naturliga fransar.

Fransförlängningen sitter tills dina egna fransar ramlar av, förutsatt att dessa underhålls rätt enligt skötselråd. Den naturliga livslängden på våra egna fransar är ca 4-8 veckor, man tappar dom naturliga fransarna i olika intervaller. Därför är det snyggast att man fyller på efter ca 2-3 veckor för att uppnå bästa resultat.

Volym fransar är det absolut senaste, och just nu, det absolut hetaste inom fransvärlden. Med denna teknik kan man sätta 200-700 fransar per öga!
Denna metod är minst lika skonsam som vanliga singel fransar, om inte skonsammare, då man använder en mycket tunnare frans. Med denna metod använder vi oss av en supertunn frans med tjocklek på endast 0,05- 0,07mm.
Med singelmetoden används vanligast en frans med tjocklek 0.15mm eller 0,20mm. Så volym fransar gör det möjligt att fästa 6 stycken 0,07mm fransar som uppnår samma vikt som en 0,20mm frans.

Volym fransar är inte samma sak som flares!

Hur lång tid tar behandlingen?
Första gången tar fransförlängningen ungefär 1,5-2,5 timmar. Detta beroende på ditt val av fransmetod, samt mängden naturliga fransar som du har.
En påfyllning tar ca 1-1,5 timme.

Förberedelser- vad kan du göra innan du kommer

Att förbereda sina fransar inför en fransförlängning kommer påverka hur resultatet blir och fransarnas livslängd.
Det du bör göra innan du kommer till salongen är att tvätta ansiktet noga så du får bort allt smink, olja och smuts. Se därefter till att inte smörja in ansiktet runt ögonen så du blir fet vid ögonlocken. När du kommer till salongen kommer du dock få dina fransar tvättade igen, men det kan vara bra att försäkra sig om att all olja försvinner.

Ju fler fransar du har desto fler lösögonfransar kommer fästas vilket leder till ett bättre resultat med fylligare fransar. Så på långsikt kan du undvika att slita på dina fransar så det är i toppskick när du ska göra ögonfransförlängningen. Detta kan du göra genom att undvika mascara och annat ögonsmink några månader innan ögonfransförlängningen. Vill du ha max effekt kan du även använda dig av ögonfransserum som får dina ögonfransar att växa, bli starka och falla av mer sällan.

Skötseln av din ögonfransförlängning

Skötseln av dina lösögonfransar är helt upp till dig och ju mer tid och försiktighet du lägger ner ju längre kommer dina fransar att hålla. När du är klar med din ögonfransförlängning kommer du få med dig skötselråd hem om hur du bäst tar hand om dina fransar. Det som först kommer nämnas är att du ska undvika att få vatten på fransarna det första 24 timmarna, därefter kan du duscha och blöta ansiktet som vanligt. Produkterna du använder i ansiktet ska vara helt oljefria eftersom oljan kan få fransarna att tappa sitt fäste, kolla därför noga på innehållsförteckningen på alla produkter som du använder. Se även till att tvätta dig runt ögonen ofta så att du inte blir fet vid fransfästet, din egen oljeproduktion i ansiktet får också dina fransar att tappa fästet. Om du absolut vill ha mascara på dina fransar så använd en oljefri mascara som går att ta bort endast med varmt vatten, använd dig absolut inte av vattenfast mascara!( finns att köpa på salongen)
Mascaran ska isfall bara appliceras på toppen av fransarna, om du applicerar från roten upp kan fransarna lossna. Utom att tänka på vilka produkter som du använder så gnugga dig inte i ögonen och kamma gärna dina fransar då och då med en ren mascara borste så att de inte trasslar ihop sig. Om du kan så är det även bra att sova med ansiktet riktat bort från kudden.

Skötselråd kortfattat:
1. Undvik att få vatten på fransarna de första 24 timmarna efter din ögonfransförlängning!

2. Tvätta ansiktet ofta då du inte blir fet runt ögonlocken eftersom din egen oljeproduktion får fransarna att tappa sitt fäste.

3. Använda oljefria produkter och vill du absolut använda mascara så använd dig av en oljefri som går att tvätta bort med endast varmt vatten. Applicera även bara mascaran på toppen av fransarna, inte vid roten.

4. Gnugga dig inte i ögonen och kamma dina fransar då och då med en ren mascara borste. Sov också om du kan med ansiktet riktat bort från kudden!
Hur länge håller en ögonfransförlängning?


Hållbarhet

I genomsnitt ska dina fransar hålla mellan 3-5 veckor men det finns som sagt mycket som påverkar dina lösögonfransars livslängd, och hur länge fransarna håller varierar från person till person. Det som påverkar beror som ovan nämnt vilken salong du har valt, hur du tar hand om dina fransar, hur ofta du tappar dina egna fransar (eftersom fransen ramlar av först när din riktiga frans gör det). En annan bidragande orsak är din oljeproduktion i ansiktet eftersom lösögonfransarna är känsliga mot olja. Var därför noga med att tvätta ansiktet och speciellt ögonlocken så att fransarna håller sig rena och oljefria. När fransarna börjar bli få och glesa kan du välja att göra en påfyllning istället för att köpa ett nytt set, detta är en fördel då du slipper betala fullt pris. Bedömning gör av stylist om det är nytt sett eller påfyllnign.
Väntar man mer än 4 veckor brukar detta bli ett nytt sett.
Håll dina fransar fräscha med regelbundna återbesök, ditt första återbesök rekommenderas inom 3 veckor.
För att dina fransar ska hålla så bra som möjligt finns det en ögonfrans sealer/coating att köpa som man applicerar på ögonfransförlängningen dagligen.


Skötsel efter din ögonfransförlängning

Skötselråd 48 timma efter behandling
Det tar 48 timmar för limmet att härda ordentligt. Följande aktiviteter resulterar i svagare hållbarhet och/eller irritation och bör därför undvikas första 48 timmarna:

Dusha eller blöta fransarna ( ångorna kan ge kondens på fransarna innan limmet härdat ordentligt)
Exponering av värme, ånga, bastu eller friktion
Användande av mascara eller annat ögonsmink
Sova på mage eller sidan
Mottagning av kemiska behandlingar,så som ögonfransfärgning eller ögonfranspermanent
Mottagning av ögon-områdes behandlingar som irreterar, så som stark kemisk peeling, ögonbryns vaxning eller noppning.




Skötselråd efter de första 48 timmarna
Följande aktiviteter resulterar i svagare hållbarhet och/eller irritation och bör därför undvikas:

Överdriven exponering av värme/hätta, ånga, bastu eller friktion
Användande av oljebaserade produkter på eller nära ögonfransarna, så som ögonkräm, ögonserum, vaseline eller rengringsprodukter.
Användande av vattenfast mascara eller eyeliner
Överdriven mascara applikation
Användande av mekanisk ögonfransböjare
Dra och slita i ögonfransarna
Klia och gnugga på ögonfransarna

Address: Fraktflyget 10, 423 37 Torslanda
Phone: 0723005006
City: Torslanda
Zip Code: 423 37


Opening Hours

Monday: 08:15 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 22:00
Wednesday: 08:15 - 16:00
Thursday: 10:00 - 22:00
Friday: 09:00 - 15:00


related searches: New lash torslanda reviews, Fransar Torslanda
Similar places near
CS Cryoterapi CS Cryoterapi 53 meter Fettreducering och uppstramning av hud med Cryo 21, Reiki healing och Regndroppsmassa...
Bellezza Lashes Fransar Nordic Wellness Torslanda Bellezza Lashes Fransar Nordic Wellness Tors... 53 meter Mysigt, inte för stort gym med alla möjligheter. Har inte varit trångt de gånger huvu...
SKINbywihlney SKINbywihlney 53 meter Specialist klinik Hud Dermapen, Plasmapen, Kemiskpeeling,Ansiktsbehandling,LPG Massag...
Beaumont beauty Beaumont beauty 303 meter Tack för än härligt ansiktsbehandling kram Jasna
Hälsokraft Hälsokraft 365 meter En riktig hälsokostbutik med hjärtat på rätt ställe! Hälsokraft är en kedja bestående...
Norrdisk Kroppskraft Norrdisk Kroppskraft 377 meter Massage & kostrådgivning.
Klippa Torslanda Klippa Torslanda 409 meter Känner sig alltid så välkommen och de är grymma
MediSKIN MediSKIN 491 meter Tina är otroligt kompetent och man känner sig så omhändertagen
WW ViktVäktarna Torslanda WW ViktVäktarna Torslanda 2 km Med WW ViktVäktarna skapar du hälsosamma vanor som hjälper dig att gå ner i vikt elle...
Klipperian Klipperian 2 km Jag kom in med slitet hår i alla möjliga längder och färger, lämnade med håret och ög...
Embody your mind Embody your mind 4 km Massage enskilt eller ftg/grupp "Livet är som en strand: i ständig förändring" Välj: ...
Aloe vera by Annika Aloe vera by Annika 257 km - Är du intresserad utav Aloe Vera baserade produkter? - Produkter som kommer att f...
Comment on this business

to add New Lash Torslanda map to your website;