facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for New Place.

Address: Torggatan 9, 461 34 Trollhättan (commune)
Phone: 052082212
City: Trollhättan
Zip Code: 461 34


Similar places near
Rest.Akropolis Trollhättan Rest.Akropolis Trollhättan 462 meter God mat och gott vin till bra pris. Återkommer ofta hit när vi besöker Trollhättan....
Reviews
Hade inte beställt bord men det gick bra att ordna. Beställde souvlaki och kotopoulo Maten var riktigt god, härlig friterad potatisskivor. Gott grillat.Mat: 5/5
Vällagad mat och bra lunchmeny Åt entrecote med pommes och bea . Smakade som det gjorde på" den gamla Goda tiden",mysigt. Dessutom kan man få Pizza på lunchmeny Rekommenderas ett besök.
Se till att boka bord. Det är en mycket populärt ställe. Vi lyckades få ett bord ändå var någon som var sen. Detta kan var det godaste jag ätit på länge. Här finns något för hela familjen.
Otur eller? På grund av goda recensioner gick vi dit. Ensamma i hela restaurangen borde varit ett varningstecken! Saganaki utan panering paneringstod på menyn var trots allt helt godkänd. File mignon med pommes gjorda på potatismos får underkänt. Smaklösa och Vedervärdiga pommes samt en stackars trådig burksparris hör inte hemma i en ala carte meny på ca 200kr. Vinkunskapen hos personalen är heller inget att skriva hem om. Hit kommer vi inte tillbaka.
Väldigt god mat till bra pris o serverad av väldigt trevlig personalMat: 5/5
Den godaste Klyftpotatis jag någonsin ätitMat: 5/5
Jätte god mat. Och trevlig personal Specialkost: Glutenfri mat finns det.
Mycket prisvärt! Något för hela familjenMat: 5/5
Bästa köttrestaurangen i stan med sina bra priserMat: 5/5
Vilket underbart ställe, så god mat o mycket. Bra priser. Fin service o personal. Kan inte bli bättre. TOPPEN.
Comment on this business

to add New Place. map to your website;