facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for New Sweden Boxing Academy

New Sweden Boxing Academy

About

New Sweden Boxing Academy är den ultimata plattformen för individer som vill ta sin karriär till nästa nivå.

#BoxningFörAlla

Story

New Sweden Boxing Academy är den ultimata plattformen för individer som vill ta sin idrottsliga karriär till nästa nivå. Har du drömmar att boxas i OS, bli proffs eller helt enkelt komma i bra form så är vi det självklara valet för tjejer som killar.

Vi erbjuder träning, coachning, management, mentorskap och tävling för ungdomar i Göteborg med fokus på Backaplan med dess närområde Hisingen. Vår mission är att vara ett stöd i individens personliga utveckling som boxare. Vårt mål är att ge våra medlemmar självkänsla som även består utanför ringrepen.

Vi har ett team med gedigen, lång, kompetent och kvalitativ erfarenhet. Vi levererar en kvalitetssäkrad tjänst som är anpassad efter Riksidrottsförbundet, AIBA och övriga proffsorganisationer inom boxning. Vårt team har erfarenhet inom träning, tävling och management på nybörjare, tävling, motion och professionell nivå

Vårt team har lång erfarenhet av hur det är att växa upp i förorten och den problematik som finns där. Detta ger oss den perfekta bakgrunden för att se problemen som uppstår hos individer från dessa utsatta och eftersatta områden i vårt samhälle kopplat till Göteborgsregionen. Med denna kunskap och erfarenhet bygger vi sedan våra träningsmodeller där individen får möjlighet att växa som idrottsman/kvinna och människa.

New Sweden Boxing Academy har ett mångfaldsperspektiv där individen står i fokus utan något krav på en specifik bakgrundsprofil. Hos oss är alla individer välkomna så länge som de lever upp till våra spelregler: respekt, omtänksamhet, lyhördhet och inkluderande.



"New Sweden Boxing Academy har ett samarbete med Ziva Elite Trainingcenter där vi bedriver konceptet #BoxningFörAllaNew Sweden Boxing Academy är den ultimata plattformen för individer som vill ta sin idrottsliga karriär till nästa nivå. Har du drömmar att boxas i OS, bli proffs eller helt enkelt komma i bra form så är vi det självklara valet för tjejer som killar.Vi erbjuder träning, coachning, management, mentorskap och tävling för ungdomar i Göteborg med fokus på västra Göteborg. Vår mission är att vara ett stöd i individens personliga utveckling som människa/boxare. Vårt mål är att ge våra medlemmar självkänsla som även består utanför ringrepen.Vi har ett team med gedigen, lång, kompetent och kvalitativ erfarenhet."
Address: Datavägen 1, 43632 Askim, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0704269100
City: Askim
Zip Code: 43632


Opening Hours

Monday: 17:30 - 20:30
Tuesday: 17:30 - 20:30
Wednesday: 17:30 - 20:30
Thursday: 17:30 - 20:30
Friday: 17:30 - 20:30


related searches: New sweden boxing academy photos
Similar places near
Askims IK Askims IK 594 meter Bra klubb med fina fotbollsplaner och trevliga tränare! Lite krångligt att få tag på ...
AFRK - Askims Fältrittklubb AFRK - Askims Fältrittklubb 983 meter Jag går här nästan varje dag och det är vackert med många vackra hästar.
Frölunda Orienteringslöpare Frölunda Orienteringslöpare 1 km Har varit med ett tag men grabben. Tycker om deras ödmjuka och avslappnade förhållnin...
Askim Badminton Club Askim Badminton Club 2 km Fantastiskt, rent, snyggt, stort omklädningsrum, bra banor!
Reviews
Översatt av Google Strålande boxningsklubb. Original Brilliant boxing club.
Comment on this business

to add New Sweden Boxing Academy map to your website;