facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for New York Legends

New York Legends

About

Sportbar i centrala Linköping! ca 73 tv skärmar, 46 rätter på menyn!

Story

New York Legends – The Story

Med mångårig erfarenhet av både Fine Dining och Sportsbar beslutade några goda vänner att genomföra en resa till USA.

Vi hade en plan, vi skulle börja med att åka till New York sen skulle vi flyga till Miami, Florida, för att sedan resa vidare till Los Angeles och slutligen Las Vegas. Målet vara att bli inspirerad av den amerikanska matkulturen framför allt inom ”casual dining”, samtidigt som vi såg fram emot att få se spännande koncept och miljöer.
Väl i New York så förändrades allt – det var kärlek vid första ögonkastet!

Denna stad som är så full av liv, kulturer, nöjen, sevärdheter, historia men framför allt Sport. Här finns några av några av världens kändaste varumärken inom sport och lagidrott. New York Yankees, NY Giants, New York Rangers, Knicks mm.
Allt fanns i en och samma stad, vad mer kunde vi begära.

Nu började planeringen, idéer och tankar på hur vi kunde skapa ett koncept utöver det vanliga började ta form.
Väl hemma i Sverige igen började sökandet efter den perfekta lokalen i vilken stad visste vi inte för tillfället. Det intensiva arbetet fortsatte och lokalen hittades och en etablering i Linköping blev ett faktum.

Det är med stolthet och ödmjukhet vi får möjlighet att önska alla en riktigt trevlig upplevelse när ni besöker oss på New York Legends.



"Amerikansk restaurang för alla åldrar och för alla tillfällen."
Address: Ågatan 39, 58222 Linköping
Phone: 013102030
City: Linköping
Zip Code: 58222



related searches:
Similar places near
Hörnan Hörnan 70 meter Detta ställe ligger verkligen centralt och inte nog med det här får man supergod mat ...
O'Learys O'Learys 136 meter Maten var riktigt bra! Servicen kan bli bättre men det kan ju också vara just den ser...
Innergården Innergården 208 meter Mycket trevlig uteservering med smidig beställning via app direkt till bordet. Inte s...
Johannes Kök Johannes Kök 208 meter Trevlig personal, mysig atmosfär och god mat. Vad mer kan man önska sig? Definitivt e...
Texas Longhorn Texas Longhorn 212 meter Ger sällan fem stjärnor men bra mat, trevlig miljö och den vassaste servitris jag set...
Beer & Burger Beer & Burger 462 meter After-work erbjudandet var gott och prisvärt. Hade ett bra ölutbud med lite ovanliga ...
Strandgatan Två Strandgatan Två 558 meter Ges en 3a med minsta möjliga mån. Bowling är kul och så givetvis, men det är diskuter...
Helan o Halvan Helan o Halvan 2 km Vi beställde en vegansk kebab i bröd och en vegansk kebabpizza, de var jätte goda och...
Pizza Hut Pizza Hut 3 km Kanon! Jättetrevlig personal. Goda sidedishes! God pizza. Proppmätta! Rent. Fräscht....
Reviews
Trevlig ställe. Bra personal som hade koll. God mat och schysst mysig miljö. I menyn stod det vilka rätter som innehåller gluten och styrka. Bra sportställe eller som aw. Vi hade trevligt, har varit här ett flertal gånger och blivit nöjd alla gånger.
Vi har fått bra service när vi varit där! Drinkarna är goda Vi har fått bra mat pub mat med! Bäst är uteserveringen, om man vill titta på folk! Dock är de möblerna totalt nedsuttna och borde bytas!
Bra sportbar med massor av tv-apparater. Var ett bra ställe att se Luleå vinna i Saab arena. God mat, trevlig personal.
Servicen är oftast mekanisk och opersonlig. Tar lång tid och maten har verkligen gått ner sig på sistone. Det är synd för det brukade vara bättre förr men hamburgaren var ett skämt. Speciellt med tanke på priset dem tar för den och de andra ställena i närheten som serverar kvalitétsburgare. Hoppas det blir som det var förr. Ölen är dock fortfarande bra. Bra utbud och man kan se bra sport.
Sportig i en varm miljö med god mat. Jag valde blandad italiensk charkuteribricka! Mmmmm sååå gott, med alkoholfri cider. Lite liten för 2 personen, cidern god. Lagom kall sista minuterna innan jag skulle gå vidare. Varför serveras all dryck så kall? Överallt. Jag har inte ens is i glaset... Äter gärna här och tycker om miljön sport med 2 matcher som vi kunde följa samtidigt! Hyfsade priser! Mycket folk, mitt på söndagen! Härlig stämning! I början av besöket serveringspersonalen låg på. Hade lite svårt att välja! Frånvaro när betalningen skulle ske! Tillfälligt! Lite för liten handikapptoalett, men det m å s t e gå när behov finns! Jag trivs här! Har varit stammis i många år ! 4 stjärnor idag med guldkant! Ses snart igen!
Vi kommer in och säger att vi vill beställa efterrätt. Beställde 2 Nutellapizza, 1 creme brulle, och en cheesecake, 1 drink och en öl. När vi fått drycken säger de att tyvärr är pizzabagaren sjuk. Vi tat en cheesecake till istället. Sen tar det väl 10-15 min till så kommer de och säger att cheesecaken inte höll ihop! Vi betalde "fullpris" för vår dryck och gick därifrån!
Beställde mexikansk mat. Maten var överallt i påsen när den kom fram. Du får en portion med sötsur asiatisk mat med den absolut sämsta köttet man kan servera, tillsammans med det en grekisk sallad och taco bröd med tacosås. De har ingen aning om vad de serverar. Bara välja annan resturang.
En liten pärla för barnfamiljer! Jag vet inte hur välkänt det är men denna restaurang har en mycket prisvärd barnmeny med en rejäl dos glass på slutet. Kritor och pysselblad till barnen och dessutom erbjudandet där man för ett visst påslag får en biobiljett värd bra mycket mer. Atmosfären lyckas på något lustigt sätt tilltala både sportintresserade och barnfamiljer och servicen är god, kanske till och med att jag sett en extra satsning på den under de senaste besöken. Maten känns vällagad med mycket grönsaker och fisken var saftig vilket inte alltid är fallet på alla restauranger. Vår familjs favoritrestsurang i stan.
1 Någon hade fått vårt förbokde bord. 2 Fick be om menyer efter 10 minuter väntan 3 Efter 30 minuter kommer drickat men dom missade vita vinet. 4 Efter 1 Tim och 15 minuter och efter flera påtryckningar att vi har en bio att hålla tiden till så kommer förrätten. 5 En mozzarella stick var stenhård. 6 Förräten... sambon hade beställt well done, de visste inte vems som var vad då vi beställt samma maträtt... 7 Bordet bredvid fick bränd pasta och vägrade betala. 8 Notan gick dock fort att få 30 sekunder 9 Vi har ätit flera ggr tidigare där och inte haft dessa problem tidigare men frågan är om man vill chansa igen...så hoppas dom tar till sig av den negativa kritiken...
Den äckligaste hamburgaren jag ätit i hela mitt liv. På något sätt har de lyckats pressa in 200g kött i samma volym som en 80g köttbit. Konsistensen var som en skosula och smaken var ungefär densamma. Köttbiten hade ingen stekyta och var tillagad rakt igenom. Förmodligen körd i mikron. Eldorados 30 pack med frysta hamburgerbitar smakar bättre. Påpeka konsistensen för servitrisen och hon var medveten om detta och hade tidigare förmedlat det till kocken, som uppenbarligen inte bryr sig om maten.
Comment on this business

to add New York Legends map to your website;