facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for New York Legends Jönköping

New York Legends Jönköping

About

Sportsbar i Jönköping

Story

Vi är stolta att få presentera Bar & Restaurang New York Legends som en naturlig mötesplats som passar alla, såväl familj, vänner, kollegor och andra.

Det är blandningen av människor som gör New York Legends så speciell.

Vår inredning skapar en varm känsla, hemtrevlig atmosfär och ett stilrent utseende av en kvarterskrog som lika gärna skulle kunna finnas i New York.



"American Bar & Restaurant"
Address: Lillsjöraden 16, 55320 Jönköping
Phone: 036120220
City: Jönköping
Zip Code: 55320


Opening Hours

Monday: 12:00 - 00:01
Tuesday: 14:00 - 00:01
Wednesday: 14:00 - 00:01
Thursday: 14:00 - 00:01
Friday: 14:00 - 02:00
Saturday: 12:00 - 02:00
Sunday: 12:00 - 00:01


related searches: New york legends jönköping jönköping review, New york legends jönköping jönköping videos
Similar places near
Smaland Brewing Co Smaland Brewing Co 195 km We're a micro brewery located in the heart of Jönköping, Småland, Sweden.
El Gordo El Gordo 195 km Underbar mat och mycket trevlig personal. Rekommenderar detta stället till de som vil...
Restaurang Kapris Restaurang Kapris 196 km Lördagslunch för 105:- fin salladsbuffé, god mat, kaffe och kaka. Framställt vatten...
VY JKPG VY JKPG 196 km Skybar, restaurang och konferens i Munksjöstaden, Jönköping.
Gastro Food Gastro Food 198 km Med chaufförer som, olagligen, tar upp 99.8% av cykelfältet kommer man närmast. Tid ä...
Ryd's Mat Ryd's Mat 203 km DET LEVANDE KÖKET FRÅN JÖNKÖPING Ryds Mat erbjuder matlagning framför dina ögon. Geno...
Neals  Donuts, Churros & Waffles Neals Donuts, Churros & Waffles 203 km www.frozenyoghurtsverige.com
Real Coffee kapslar till Nespresso Real Coffee kapslar till Nespresso 207 km Hos Real Coffee älskar vi Nespresso®. Det är enkelt och smakar gott. Och därför utvec...
Reviews
Här bjuds god mat i trevlig miljö, en klassisk sportmeny och ett måste om du gillar sport. Trevlig personal och vettiga priser. Populärt ställe på helgerna så boka bord om du vill vara säker på att få ett bord när du kommer. Klart värt ett besök.
Ok kvalité på maten men sämre utförande då jag bad om rare och fick medium rare. Desserterna var däremot riktigt goda och detsamma rörande drinkarna.
Har varit och ätit här, ett större sällskap, 2 onsdagar i sommar. Väldigt trevlig personal,så måna om oss, maten har varit kanon och drinkarna likaså. Märk väl att dessa besök varit under fotbolls VM med otroligt mycket folk! Utsikten är klanderfri, helt fantastisk från andra våningen. Klart bästa läget i Jönköping!! Vi är så nöjda och kommer att återkomma många gånger!
Lång väntetid på maten, helt okej mat
Förvirrad och något opersonlig restaurang med juste ölsortiment på tapp. Snyggt att man har en jätteskärm bestående av 9 HD TV, det kommer göra succé i VM fotbollen.
Trevlig personal, god mat och trevlig miljö.
trevlig personal men maten var katastrof. aldrig ätit så dålig mat i mitt liv. kändes som köttet var värmt i micron, smakade absolut ingenting, brukar inte vara kräsen men detta ställe är tyvärr inte att rekommendera när det gäller mat. vi provade olika saker ur menyn och inget var dugligt.
Ett riktigt oseriöst ställe! Bokade erbjudande via Fork och fick en bekräftelse på bokningen att det är ok. Vi kommer dit på avtalad tid och då finns det ingen bokning? Servitören säger att detta avbokades av honom under dagen då det var fullsatt! Då har valpen mage att säga fast jag kan ordna ett bord till er fast utan erbjudandet. Haha vilket oseriöst ställe. Vi gick därifrån till en annan riktig resturang! Tur är väl det kanske....
Helt ok mat. Fin utsikt och bra service
Vi var ett sällskap på aw som skulle dit. Vi hade bokat bord så vi gick in, där stig en servis och tog emot oss, han sa att vi har bord 218 och visade oss vägen dit. Vi beställde våran dryck, dock fanns ingen cider för dom som ville dricka det. Maten var helt okej, ribsen och pizzan va ju helt klart favoriten. Hv71 match va på g och ljudnivån var så pass låg att man kunde prata men ändå höra matchen, sen när väl hv matchen kom igång så steg ljudnivån lite, men då var vi relativt klara för kvällen. Rekommenderas!
Comment on this business

to add New York Legends Jönköping map to your website;