facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Newcon Data AB

Newcon Data AB

About

Newcon Data AB can with extensive expertise in human-machine communication interfaces (HMI), real-time programming and embedded computer systems provide advanced technical services for development of embedded computer systems and new HMI systems.

Story

Newcon Data AB offers a full range of technical consultant services including pre-studies and prototyping, production of functional and design specifications and software development.

The company also preform complete turnkey system deliveries, including training and product support.
Newcon Data AB also performs maintenance, administration, technical support and further development of customers existing software products.



"Tanken med vår verksamhet var att kunna ge personlig service och support till våra kunder. Där kunderna känner sig bekväma när de kommer in med sina datorproblem."
Address: Flottiljgatan 61, 721 31 Västerås
Phone: +46 21 800303
City: Västerås
Zip Code: 721 31


Similar places near
SwärdConsulting SwärdConsulting 2 km Swärd Consulting AB - Din lokala CAD partner för Autodesk och Conisio produkter i Väs...
Mobilfixaren Mobilfixaren 2 km Riktigt bra service, och jättetrevligt personal. Ni är fan genier!!
Dialect Västerås Hälla Dialect Västerås Hälla 2 km Bra service,Inga problem att få hjälp, Bra ställe att köpa dator eller telefon.
Britt Sweden AB Britt Sweden AB 4 km Helt fantastiskt!
Percepio Percepio 5 km Percepio develops Visual Trace Diagnostics for embedded software developers. Stop gue...
Digital Dividend Digital Dividend 5 km Concept | Design | DevelopDigital Dividend is a software solutions provider, a place ...
C Wear C Wear 5 km The digitalisation of the Factory floor is our primary focus and our knowhow to integ...
Creativebymoodig Creativebymoodig 5 km Kommunikationsbyrå i Västerås - som genom kreativitet och media - skapar kostnadseffe...
Gibon Västerås Gibon Västerås 7 km Angagerad ock kunnig personal. Rekommenderas
RÅBY Express Dator Service RÅBY Express Dator Service 8 km Bra bemötande och skall felsöka på min dator!
Offertval.se Offertval.se 8 km Offertval.se är en digital inköpsportal för företag.
treg.se treg.se 8 km Proffs på it
Bluescreen IT-företag & Systemleverantör Bluescreen IT-företag & Systemleverantör 9 km Om än lite trög början på ett oanonserat besök för att få fysisk support, professione...
IMedSec Sweden AB IMedSec Sweden AB 97 km iMedSec För säkerhet skull
Reviews
Dyrt men relativt snabb med besked, främst för företagare typ
Är tacksam för den hjälp jag fick! Var orolig, eftersom över 50 tusen foton kom bort, då jag stoppade en uppladdning av ett program. Har inte hunnit gå igenom allt än, men det ser ut som jag återfått det mesta - kanske alla!! Tack!
Min dator lämnades in för reparation och vid inlämningen påtalade jag vad problemet handlade om och vad jag själv trodde var orsaken till problemet. När företaget hade felsökt min dator så påstod de att problemet på min dator orsakades av något helt annat än det jag trodde. Jag valde då att lita på att de hade rätt och lät de utföra de reparationerna på min dator som de rekommenderade. När jag fick tillbaka min dator så påstod företaget att problemet skulle vara löst. Tyvärr så märkte jag att problemet återstod efter att jag hade fått tillbaka min dator. När jag då återvände till butiken för att ifrågasätta detta så möttes jag av ett väldigt dåligt bemötande av en av de som jobbar på företaget. Personalen saknade kundservice och visade ett väldigt dåligt kundbemötande. Jag fick en väldigt märklig förklaring till varför problemet på min dator återstod som inte alls lät troligt. De åtgärdade alltså inte det problem som jag lämnade in min dator för och när jag ifrågasatte detta möttes jag av extremt dålig kundservice och väldigt märkliga förklaringar.
Felsökte min dator och slutsatsen var att mina delar var helt enkelt för gamla för windows 10. Fördel: Fick veta att det inte är fel på hårdvaran. Nackdel: Monterade tillbaka delarna efter tester men de kollade inte så noga om allt fungerande som det ska. Exempelvis vart 8.1 gb ram minne hårdvarureserverat och bios upptäckte bara 8 gb av mina 16 gb. Efter många olika konfigurationer i bios och windows utan resultat så löstes problemet genom att byta plats på stickorna till de tomma platserna. Nu vet jag att det finns en defekt på moderkortet, tur att det inte påverkar något. Min slutsats är att de var ivriga till att sälja på mig en ny dator... ArsaData är bra för om man vill kontrollera sin hårdvara, resten tar man med en nypa salt. Mina bekymmer försvann efter ominstallation av windows :
Vi har haft samarbete med många olika dataföretag över tiden. Arsadata är det företaget som vi verkligen har fastnat för. Deras service, kunskap och bemötande görs att vi fortsätter med att vara deras kunder trotts att vi är verkställa i Stockholm. Bra jobbat Arsadata
Bra snabb och kunnig personal, men dom försöker lura en om man inte är så kunnig på datorer. Lämnade in min stationära dator för moderkortet var trasigt och dom försökte med att jag måste byta andra delar med tex processorn och kylningen till den. Så ha gärna lite kunnighet om du lämnar in något..
Hjälpsamma och till överkomliga priset
Tyvärr hamnade vi i den klassiska fällan där kunden ej blir upplyst om tillkommande kostnader, det i kombination med att vi fick lämna in för samma fel 3ggr blev en dyr historia. Efter ett tråkigt tonläge från butikens personal och chef så har vi beslutat att inte komma tillbaka ngn fler gång. Sedan finns det säkert uppdrag där de gjort bra ifrån sig men det är vårt ställningstagande.
Dåligt bemötande från samma killedu vet vem du är, lägger alltid till en större kostnad än vad det bör kosta. De bryr sig inte heller om sina kunder. Visst lät det bra med tre års garanti på datorn men det blev inte så mycket av en garanti... Jag ska aldrig göra samma misstag att göra köp med detta företag
Optimal service, och ett riktigt positivt bemötande. Köpte min Arsa dator för ett par år sedan, fungerat som en klocka. Haft något mindre problem, som har blivit åter gärdat direkt vid kommunikation med Arsadata. Rekommenderas starkt.
Comment on this business

to add Newcon Data AB map to your website;