facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ängavallen

Address: Ängavallens gård Norra Håslövs Byväg , Vellinge 235 91, M, SE
Phone: +46 40 42 32 50
City: Vellinge
Zip Code: 235 91



related searches: Ängavallen Restaurang, Ängavallen hotell, Ängavallen julbord, Ängavallen meny, Staffanstorps Gästis, Mossbylund, Angevallen sweden, Mossagården
Reviews
Jag var där igår. Otrevligt bemött av en äldre dam i delikatessbutiken. Först fick vi vänta en lång stund innan det kom någon ut i butiken. Det gick inte att köpa något av det som fanns på restaurangtavlan. Det ända hon kunde erbjuda var kall korv och potatissallad. Två män var i butiken före mig, dom gick in i butiken och vände och gick ut. Undrar varför.. Mycket dåligt. Åker aldrig dit igen. I övrigt hoppas jag ni skärper er så att fler kunder slipper bli bekanta med samma otrevliga upplevelser som jag!
Åt 4 rätters, sov över och åt frukost. Allt var 5/5 Det blir lite dyrare för att produkterna som serveras är lokalproducerade där djuren har det bra innan de blir mat.
Super fint och bra service o tillmötesgående .Rum: 5/5
Har varit här på ett par minnesstunder efter begravningar. Maten är helt klart överreklamerad och personalen var inte särskilt "serviceminded" och trevlig
Vi brukar äta påskbuffé på Ängavallen. I år var det tyvärr under all kritik. Vi var ett stort sällskap på påskafton då vi skulle fira min 40 årsdag. Hela gänget, inkl barnen gick därifrån hungriga. Det var inte mycket mat på tallriken. Vi valde gris. Servicen var urusel. Det är så synd då vi gillar konceptet ekologiskt och att djuren har det bra.
Det är ett avgörande plus att man kan äta ekologiskt och lokalprudcerat. Men, bortsett från sillen och leverpastejen, var jag inte imponerad av julbordet. Riktigt minus får brödet som var torrt, revbenen som smakade kanelbullar och risgrynsgröten som var "al dente". Jau görr de mied bettor säll. Men ett stort, stort plus för sillen. Riktig hetta i sepssillen är sällsynt! Likaså krispig lök i lökssillen och portvinssillen var en dröm. Rakt igenom var balansen mellan salt, sälta och syra perfekt. Tycker jag.
Var och åt 3-rätters påskmeny, som var en besvikelse. Intetsägande smaker, snålt tilltaget och inte värt pengarna. För lite, eller för ineffektiv personal...? Servicen fungerade i alla fall inte heller så bra....Plats: 3/5
Ängavallen kör upprepade gånger om dagen sin bil helt för snabbt på privqt väg med lekande småbarn och hästar. Jag rekommenderar alla att inte stötta denna verksamhet.
När man har jobbat inom hotellbranschen och vet hur servicen kan och bör vara, så skulle jag säga att de inte alls var serviceinriktade här. Frukost personalen var trevlig men vid incheckning så var receptionen obemannad och likaså var den det under hela vår vistelse tills vi skulle checka ut. När vi väl då skulle checka in behövde vi ringa runt för att leta efter personal för att sen få veta att dem va i gårdsbutiken och inte i receptionen vilket vi inte hade fått någon information om, så vi var då tvungna att gå runt på området och leta efter gårdsbutiken. Vi fick dessutom ingen information vid incheckning om vart rummen låg, när eller var frukosten serverades, utan va tvungna att tvinga fram informationen själva. Vi kände oss absolut inte välkomna och det kändes som att vi bara var i vägen. Frukosten var helt ok, god men tyvärr för lite utbud för de priset. Rummen mätte inte alls våra förhoppningar trotts att de var beläget väldigt fint. Gammaldags inredning som gjorde att rummen kändes ganska sunkiga. Badrummet med en halvt fungerande toalett och dusch. Då vi hade problem med badrummet och behövde hjälp för att få vissa grejer att fungera var vi ju då tvungna att ringa runt 3 gånger och vänta ex antal timmar på att få hjälp. Allt som allt så skulle jag inte rekommendera det här stället för detta priset!! Det här var under all kritik.
Ojoj.. var skall man börja? Det tveksamma bemötandet, den förvirrade personalen, julbordstema i maj eller att det kostar 350kr/person utan dryck. Maten var ok men var ganska smaklös. Det vegetariska alternativet var bra. Ingen mat kom dock samtidigt i sällskapet så man fick äta successivt. När man påtalar detta för andra gången får man svaret -att det är på gång samtidigt som servitörs säger under andan att man ”skall ta det lugn”. Bondgårdssafarin var trevlig och en kul upplevelse som lyfte upplevelsen till två stjärnor. Överlag är det dock inte ett prisvärt besök och jag kan inte rekommendera brunchen. Omgivningen är dock vacker och caféet är nog bättre.
Comment on this business

to add Ängavallen map to your website;