facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ängebäck Trädgård

Ängebäck Trädgård

About

Ängebäck Trädgård: Jordgubbar, färskpotatis, grönsaker, enkelt sommarcafé
Självplock & skördat

Story

"Där Söre" i Ängebäck

På jordar som släkten förvaltat under mer än 250 år odlar vi jordgubbar, potatis och grönsaker. Under jordgubbssäsong har vi också ett enkelt sommarcafé.Vi tycker att det är roligt att odla och driva företag. Vi tror på framtiden! Välkommen till oss!

Hälsningar från alla oss som jobbar på Ängebäck Trädgård genom Anna Wilén



"Jordgubbar, färskpotatis, grönsaker och blommor. För mer information kan du besöka vår hemsida eller ringa telefonsvarare 054-530208."
Address: Grava Ängebäck 750, 65591 Karlstad (commune)
Phone: 054-53 02 08
City: Karlstad
Zip Code: 65591



related searches: Ängebäck trädgård karlstad age, Ängebäck sommarjobb, Självplock blommor Karlstad, Pumpor Karlstad, Sälja jordgubbar sommarjobb 2023 Karlstad, Plocka hallon Karlstad, Självplock Sunne, Vinterförvaring båt Karlstad
Similar places near
Mossens Gårdsbutik och Lantbruk Mossens Gårdsbutik och Lantbruk 4 km Visar vad som är aktuellt i Gårdsbutiken,öppettider,sortiment,erbjudanden mm.
Reviews
Bra ordnat på jordgubben dag, man fick påse och hink att plocka i om man var i behov av det. Alltid lika trevligt att åka dit och få plocka själv. Uppskattad av dom små
Lätt att gå i jordgubbslandet
Mannen som arbetar där behandlade mig och min familj på ett dåligt sätt. Sedan efter det bad han om ursäkt.
Trevligt ställe har självplock jordgubbar.
Väldigt trevligt ställe med självplockning av bla jordgubbar om man inte kan odla själv
Jätte trevligt och bra ställe att självplocka jordgubbar och potatis. Det finns många olika sorter att välja emellan och jag tillsammans med min familj plockar där varje sommar. Stora fält också. Mycket bra ställe som är värt att besöka.
Mysig plats för självplock av jordgubbar. Tyvärr har man en väldigt kass märkning av vilka sorters jordgubbsplantor man har, men i övrigt är det väldigt mysigt. Man har även en glasskiosk.
Trevlig gård för jordgubbsplockning, stora fält gör att man inte behöver trängas. Klockrent helt enkelt!
Alltid goda jordgubbar, självplock älskar barnen, ja okej jag med då ;.
Självplock jordgubbar, Frågade vart det skulle vara god tillgång på jordgubbar. Gick till anvisad plats för att plocka. Väl på plats kunde vi konstatera att det var "efterplock", knappt några mogen bär kvar förutom de fågelätna. Sökte av större delen av plantagen utan framgång. Gjorde personalen uppmärksam på detta men de fortsatte meddela kunder som kom senare att det var god tillgång på jordgubbar på samma plats som vi hade blivit rekommenderade att plocka. Mycket dåligt!
Comment on this business

to add Ängebäck Trädgård map to your website;