facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ängsbackens Handelsträdgård

Ängsbackens Handelsträdgård

About

Ängsbackens Handelsträdgård

Story

Ängsbackens Handelsträdgård ägs och drivs utav Lars Eskång.
Han driver detta med hjälp utav sin fru, Jenny Eskång.

Ängsbacken är en mysig handelsträdgård, lokaliserat en bit utanför Lindsdal,
Kalmar, och bjuder in dig till att få ta en runda i ett härligt område, fyllt med
växter och inspiration!
Vi säljer växter utav alla slag, krukor, utsmyckning för Din trädgård, planering och anläggning för trädgårdar, samt besprutning och beskärnings-tjänster.
Råd och rön kring hur du ska hantera dina växter, odlingar eller vad som skall tänkas på inför de olika säsongerna bjuder vi så gärna på när Du kommer och hälsar på oss.

Vi erbjuder även möjligheten till att kunna avnjuta en god kopp kaffe, samt diverse typer utav bullar och kakor i vår lilla mysiga trädgårdscafé.

Har ni några frågor kring nästa inköp till trädgården, skötsel eller vill veta mer om våra beställningsjobb, kom förbi och prata med oss, vi är alltid glada att hjälpa Dig!

Vi kan även nås på telefonnumret:
070-5744847

Härliga hälsningar önskar vi på Ängsbackens Handelsträdgård



"På Ängsbackens Handelsträdgård vill vi leverera kunskap, kvalité och inspiration. Vårt mål är att sälja totallösningen till er trädgård. Designad efter era rörelsemönster, behov och vilken skötselnivå ni vill ha. Vi har trädgårdsrådgivningar, gör ritningar, anlägger både litet och stort och naturligtvis sköter vi också er trädgård. På skötsel/underhåll och beskärning får ni glädjen att använda RUT-avdraget som ger er hela 50% Rabatt på arbetstiden – en gåva till er själva."
Address: Ängsbacken Förlösa 517, 39590 Kalmar (Kalmar)
Phone: 0705744847
City: Kalmar
Zip Code: 39590


Similar places near
Papis Service i Kalmar Papis Service i Kalmar 9 km Papis Service AB - Städning, Flytt, Trädgård och Målning mm till privatpersoner och f...
Reviews
Mysigt och personligt ställe. Varierande kvalitet på växterna, dålig märkning av sorter och priser. Ser det mer som ett utflyktsmål och som sådant värt ett besök. Trevlig personal.
Super mysig handelsträdgård! finns såå jätte mycket fint både i blomväg och dekorationer! Jätte stort utbud av perenner! Finns även så man kan fika eller ta sig en glass på plats.
Supermysig handelsträdgård och café med bara hembakade läckerheter
Vilken handelsträdgård, ser inte mycket ut från vägen men väl därinne möts du av en oerhört fin och spännande växt handel. Med både växter och div trädgårdstillbehör. Det finns även ett café som tyvärr inte var öppet när vi var på besök. Sist men inte minst, trevlig och kunnig personal.
Första gången jag var där bara positivt
Mycket trevligt ställe, kunni pässonaul å möe blomster för pengen
Underbart ställe ordning och reda
Mycket trevlig handels trädgård som har det mesta. Extra plus för trevlig service.
Trevlig handelsträdgård, mysigt med möjligheten till en fika. Men relativt höga priser. Dock ett stort och intressant utbud av växter även lite mer ovanliga sådana.
Stort utbud av växter. Buskar, träd, perenner. Krukor av alla de slag, trädgårdsmöbler, mycket i gjutjärn. Litet fik. Kanonställe för inspiration och naturligtvis för att köpa växter så klart!
Comment on this business

to add Ängsbackens Handelsträdgård map to your website;