facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ängslyckans Café

Ängslyckans Café

About

Smarrigt fika, ekologiskt stenugnsbakat surdegsbröd, pizza, bakkurser, utsikt över fågelrik sjö. Presentshop. Dagskonferenser för små grupper (4-16 pers).

Story

På vårt tak finns en högt belägen utsiktsterrass mot den fågelrika Vendelsjön och den historiskt intressanta Vendelbygden.
Caféet erbjuder hembakt kaffebröd, härliga smörgåsar och lättare luncher, allt från vårt eget bakeri.
Vi säljer stenugnsbakade surdegsbröd, Upplandskubb, keramik och presentartiklar med fågelanknytning.
På Ängslyckan boka luncher, kafferep, för privata sällskap, ta hit familj eller vänner på kalas eller minnesstunder.
Ni kan boka flera fördjupade upplevelser t.ex. en historisk brödprovning eller om du vill du veta mer om fåglar – delta i en fågelvandring med Anders.
Vi erbjuder bland annat dagkonferenser för företag, trivsamma kortkurser i brödbakning, fågeläventyr, pizzakväll med kompisgänget eller möhippan. Vi kan ta emot sällskap upp till 25 personer.



"Café och stenugnsbageri"
Address: Ål, 748 94 Örbyhus, 74894 Örbyhus
Phone: 0769-430543
City: Örbyhus
Zip Code: 74894


Similar places near
Reviews
Lite långt och begränsat utbud men väl där och det som fanns var mycket bra i familjär atmosfär.Mat: 4/5
En mysig plats att bara vara. Trevlig personal
Ljuvligaste smultronstället, en riktig oas! Mycket familjär känsla och väldigt trevligt bemötande från personalen! Känns också som att de har anpassat verksamheten mycket bra med tanke på det här med corona. Själva fikat kändes hembakat och var vansinnigt gott, men den allra största behållningen tycker jag ändå var platsen och bemötandet. Rekommenderas å det varmaste!!
De som driver caféet ger en alltid ett varmt välkomnande, det är lätt att trivas och det finns ett stort miljöengagemang och det finns alltid gott att äta och fika, även veganska alternativ. Idylliskt och dessutom kan man från caféets tak kombinera fika med fågelskådning.
Mitt ute i ingenstans nästan. Perfekt ställe för fågelskådning. Kikare på tripod finns i trädgården och på taket. Gott fika, mesta hembakt. Finns lite kul grejer att köpa.
Mycket trevligt litet kafé, enkelt men fikat var väldigt gott och hembakat. Smørrebrödet var också trevligt. Rekommenderas varmt, gärna kombinerat med lite fågelskådning.
Mysigt ställe. Lantligt, på gott och ont, bondgård bredvid... Passande för endagsmöten, lättsam stämning att vistas i. God service och spännande mat.
Gofika som alltid! Väl värt ett besök.
Rörigt, dyrt, gott och mysigt
Supermysig trädgård med utsikt över Vendelsjön och riktigt saftig tårta!
Comment on this business

to add Ängslyckans Café map to your website;