facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for NIFAB

NIFAB

About

Vi är en auktoriserad BMW och Subaru Serviceverkstad, som utför allt ifrån friservice, garantiarbeten till glasreparationer. Vi jobbar även med skador.

Story

Auktoriserad BMW Service och SUBARU Service



"Nifab är en auktoriserad BMW & Subaru bilverkstad med erfarenhet, specialkompetens och bra service, vilket gör att ni med förtroende kan vända er till oss!Våra priser tål att jämföras med andra auktoriserade verkstäder.Vi utför service och reparationer på din BMW eller Subaru. Att lämna din bil regelbundet till oss på Nifab minskar risken för framtida problem och förlänger livslängden på din BMW & Subaru.Vi har varit auktoriserade för BMW sedan 1977 & Subaru sedan 1984. Idag är det 3:e generationen Nilsson som äger & driver verkstaden.Nifab utför alla arbeten när det gäller service, garantiarbete, glasskador & till viss del skadereparationer."
Address: Hantverkaregatan 3, 576 35 Sävsjö
City: Sävsjö
Zip Code: 576 35



related searches:
Similar places near
Vianor Sverige Vianor Sverige 275 meter Utmärkt service av kunnig och trevlig personal. Rekommenderas varmt!
MECA Bilservice MECA Bilservice 541 meter Billigt och smidig service. Köpt in en ny bil inte så länge sedan. Fick den hjälp jag...
Reviews
Fantastiskt bra service. Mekanikern gick igenom exakt vad som bytts och varför de gjort det. Sen hittade de också en massa fel som de skickade bild på som man fick godkänna om det skulle bytas. Det gillas! Sen är dom också väldigt trevliga, så dom får 5 stjärnor av mig :
Bästa verkstad jag någonsin rullat in på ca 1timma före stängningsdax dagen före midsommar för ca 10 år sedan Skulle hämta ut ett nytt halvsystem avgassystem Var bedövad över att lyckas byta detta själv för vidarefärd till Halmstad för midsommarfirande Den mycket trevligt kundvänliga kvinnan på kontoret sa glatt klart du inte ska behöva ligga och byta det själv kom ska vi kolla med mina killar de gick och städade inför sin midsommarhelg men svarade vänligt klart vi fixar det snabbt åt dig så du verkligen kommer till halmstad. Blir nästan tårögd av att bara tänka tillbaka på den gången och det servicebemötandet Det är sådant man bara normalt får se på gammal svensk journalfim idag OCH kan uppleva på er verkstad i Sävsjö Stäck på er och hoppas ni har samma gnista till ett vinnande koncept Önskar bara ni funnits på min ort. Mkt imponerad nöjd kund
Så bra service!! Varit med om Så många andra verkstäder där de utnyttjat mitt okunnande inom bilar och då kostnaderna blivit skyhöga! Men här var det tydligt och de förklarade bra vad som behövde fixas med min BMW , bästa service utan massa lurendrejeri! 5 av 5!
Trevlig personal, bra verkstad för en slimmad plånbok
En fantastisk verkstad med fantastisk personal och kunskap! Rekommenderar dem på alla sätt!
Pålitlig kunskap och familjärt bemötande
En bra plats. Lätt att hitta
Ni får en 5- Pontare .
Jättebra service.
Comment on this business

to add NIFAB map to your website;